Λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης: Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων

Λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης: Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων

Νοέμβριος 15, 2019 - 20:15
0 σχόλια

Λήψη μέτρων στάθμευσης οχημάτων στις οδούς γύρω από την πλατεία Πολυβίου τις ώρες που διενεργείται η εβδομαδιαία Λαϊκή Αγορά.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης λαμβάνοντας υπόψη Τον Κανονισμό Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης, τις προτάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, την ανάγκη αποτροπής της ανεξέλεγκτης στάθμευσης των αυτοκινήτων των πελατών στα σημεία εισόδου του χώρου της αγοράς, προκειμένου να διασφαλίζεται η είσοδος μεγάλων οχημάτων (ασθενοφόρα- πυροσβεστικά) σε περίπτωση ανάγκης και την ανάγκη λήψης μέτρων αποτροπής εισόδου των φορτηγών των πωλητών Λ.Α. εντός του χώρου της αγοράς, πριν τη λήξη λειτουργίας της αποφασίζει:

1. Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση Ι.Χ. οχημάτων στο δεξί ρεύμα της οδού Ανδριοπούλου, στην προβολή της σκεπαστής αγοράς.

2. Απαγορεύεται η είσοδος των επαγγελματικών οχημάτων των πωλητών Λ.Α. στον χώρο της αγοράς από τις 06:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

3. Απαγορεύεται η στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων των πωλητών Λ.Α. στις παρακάτω οδούς (και στις δύο πλευρές του δρόμου)
(α) επί της οδού Ανδριοπούλου, από καφενείο Τριάντου έως κατάστημα Παπακυριαζή.
(β) επί της οδού Αγίου Κων/νου, από κατάστημα Παπακυριαζή ως Ιατρείο Μανθάκου
(γ) επί της οδού Λ. Ζέρβα, από Τράπεζα Πειραιώς έως τη γωνία της πλατείας Πολυβίου στη συμβολή των οδών Λ. Ζέρβα και 28ης Οκτωβρίου (ρέμα).

4. Τα ανωτέρω μέτρα θα ισχύουν κάθε Παρασκευή, από τις 06:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ. και όποτε η Λαϊκή Αγορά –προγραμματισμένα- μεταφέρεται για εορταστικούς ή άλλους λόγους.

5. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο την ενημέρωση του κοινού, όσο και για την τοποθέτηση των απαραίτητων σημάτων ρύθμισης της κυκλοφορίας και της απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.