«Λαχτάρισε» ο Αρκαδικός με Καλλινικίδη

«Λαχτάρισε» ο Αρκαδικός με Καλλινικίδη

Φεβρουάριος 13, 2016 - 20:51
0 σχόλια

Όλα καλά με τον άσο του Αρκαδικού

Ο Αρκαδικός πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στον Κολοσσό στην προσπάθεια του για παραμονή όμως ο τραυματισμός του Άκη Καλλινικίδη πάγωσε για λίγο τους ανθρώπους της ομάδας μέχρι ασφαλώς να μάθουν ότι όλα είναι καλά.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Αρκαδικού που για ακόμα έναν αγώνα βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του δίνοντας την «ψυχή» του με την αγωνιστικότητα και το πάθος του σε κάποια ανύποπτη φάση στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε, βγήκε και ως αλλαγή. Το ιατρικό επιτελείο έπεσε αμέσως πάνω του για να δει το πρόβλημα του με τον ίδιο τον Άκη Καλλινικίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει καλά.

Για τον λόγο αυτό ο άσος του Αρκαδικού έφυγε από το ΔΑΚ Τρίπολης όπου και μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο με τις εξετάσεις αλλά και τις ακτινογραφίες που υποβλήθηκε να μην δείχνουν κάτι σοβαρό και τον Καλλινικίδη αμέσως μετά να παίρνει τον δρόμο για τον ξενοδοχείο τηςς ομάδας για να ξεκουραστεί.

Μάλιστα και ο Γιάννης Καστρίτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου έκανε ειδική αναφορά στον Άκη Καλλινικίδη δίνοντας τις ευχές του για περαστικά και να επιστρέψει και πάλι γρήγορα στην ομάδα που τόσο πολύ τον έχει ανάγκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.