Λαγκάδια: Κι άλλο κρούσμα διάρρηξης λόγω της αστυνομικής απουσίας

Λαγκάδια: Κι άλλο κρούσμα διάρρηξης λόγω της αστυνομικής απουσίας

Ιούνιος 26, 2017 - 12:40
3 σχόλια

Το σημερινό ρεπορτάζ δεν είναι ατυχής σύμπτωση. Είναι άλλη μια ιδιαίτερα επικίνδυνη προειδοποίηση, για υπεύθυνους και πολλούς ανεύθυνους...

Άγνωστοι, προφανώς διερχόμενοι από τα Λαγκάδια, παραβίασαν κατά τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Πέμπτης 15-6-2017 ,το ψυγείο σε ένα από τα κεντρικά καφενεία της πλατείας των Λαγκαδίων, αφαίρεσαν όλα τα ποτά και τα αναψυκτικά και έφυγαν προς το άγνωστο…

Είναι σαφέστατο δείγμα του νέου αποτυχημένου αστυνομικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται από την 9-ιουν-2017 σε όλη την Ελλάδα, με την κατάργηση και συνένωση αρκετών Αστυνομικών Τμημάτων και της Αρκαδίας. Μεταξύ των νέων μέτρων, ήταν και η κατάργηση του Α.Τ. Λαγκαδίων. Ενώ το Α.Τ. Λαγκαδίων έκλεισε στις 9-6-2017, στις 11-6-2017 είχαμε την πρώτη διάρρηξη κατοικίας στου Μπούφη Λαγκαδίων και την περασμένη Πέμπτη 15-6-2017, είχαμε την παραβίαση των ψυγείων καφενείου της κεντρικής πλατείας! Δηλαδή, υπάρχουν πλέον ξεκάθαρες ενδείξεις για την ανασφάλεια των πολιτών και των επαγγελματιών από την κατάργηση του Αστ.Τμ.Λαγκαδίων,αφού από την Τρίπολη έως την Αρχ. Ολυμπία ,απόσταση 130 χλμ, δεν υπάρχει αστυνομικό τμήμα για άμεση παρέμβαση. Οπότε, μάθανε ότι δεν υπάρχει αστυνομία στα Λαγκάδια, πλακώσανε και οι ….πελάτες!

Περισσότερα σχόλια έχω καταθέσει στα προηγούμενα αστυνομικά μου ρεπορτάζ για την κατάργηση του Α.Τ. Λαγκαδίων. Εγώ σήμερα, θα κλείσω το ανησυχητικό για μένα ρεπορτάζ, με τον εφησυχαστικό στερεότυπο επίλογο, σε τέτοιου είδους αστυνομικά δελτία… ρουτίνας! Πιθανολογώ ότι, ανακρίσεις διεξάγει το με νέα ονομασία Αστ. Τμήμα Γορτυνίας, πρώην Δημητσάνας. Τα σχόλια δικά σας.

ΠΑΝ. Β. ΧΟΥΝΤΗΣ (25—ΙΟΥΝ-2017)

Ειδήσεις: 
Tags: 

3 Σχόλια

Ενω πριν δεν κουνιοταν φυλλο;Μονοι σας το κλεισατε το τμημα ,Χουντη.Θα γινει η Γορτυνια η χαρα του Πυργιωτη γυφτου.περαστικα σας.

Εγκώ τα έρκομαι με περιπολικό, κλέψει , τώρα που τα μπω στην σχολή αστυνομίας κωρίς εξετάσεις !

ενω στη τριπολη που εχει αστυνομια κανονικα,στη καλαματα-πατρα κλπ κλπ δεν γινοντε ληστειες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε που τα λετε αυτα σε προβατα ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.