Λαγκάδια: «Δανείζονται» δημοτικό ρεύμα για τα … καφενεία;

Λαγκάδια: «Δανείζονται» δημοτικό ρεύμα για τα … καφενεία;

Σεπτέμβριος 02, 2014 - 08:57
1 σχόλια

Τι συμβαίνει στα Λαγκάδια  Αρκαδίας ;   Μεγάλη αναταραχή  και αγανάκτηση μεταξύ των κατοίκων των Λαγκαδίων,  με την φημολογούμενη παράνομη παρέμβαση στο δημοτικό φωτισμό της κεντρικής πλατείας   των Λαγκαδίων  από ιδιοκτήτες  καφενείων.  Ο  Δημοτικός φωτισμός,  με αυθαίρετες   παρεμβάσεις   έχει εντελώς  καταργηθεί,  ενώ έχω φωτιστεί  με κατάλληλες   καλωδιώσεις   τα τραπεζοκάρεκλα  των καφενείων της κεντρικής  πλατείας.

Οι φήμες  και η οργή έχουν πάρει  μεγάλες  διαστάσεις, μαζί με σωρεία  καταγγελιών προς κάθε  κατεύθυνση,  από τα ψηλά,  έως τα χαμηλά επίπεδα  των υπεύθυνων  αρμοδίων  φορέων. Το περίεργο  στην υπόθεση  είναι ότι ο  καθ’ ύλην  αρμόδιος   για  την ουσία  του θέματος   δήμαρχος  Γορτυνίας,  αν και έχει ενημερωθεί  από την 19  Αυγούστου 2014  ότι κάτι  ανορθόδοξο συμβαίνει  με την διαχείριση  του δημοτικού ρεύματος   που πληρώνουν οι φορολογούμενοι  πολίτες,  έως και το βράδυ  της 23 Αυγούστου  2014  δεν είχε  κάνει  καμία παρέμβαση  γα την επαλήθευση,  της αυθαίρετης  παρέμβασης  στο «δημοτικό» ρεύμα, είτε  τον «παράνομο δανεισμό» από την δημοτική περιουσία  των πολιτών !

Τα ερωτήματα είναι πολλά, όπως :

 Το γνώριζε  αυτό το θέμα ο κύριος δήμαρχος,  Ναι ή Όχι ;
Γιατί δεν  αντέδρασε άμεσα,   είτε για επαλήθευση,  είτε για αποκατάσταση ;
Πόσο καιρό  γίνεται  αυτή η αυθαίρετη «απαλλοτρίωση» δημοτικού  ρεύματος ;  Μήπως (;)  μετά τις Δημοτικές  εκλογές ;  Μήπως ….
Αφού όλοι  σχεδόν  οι τοπικοί  αυτοδιοικητικοί  παράγοντες   το γνώριζαν  μήπως  υπάρχει μια σιωπηλή  ομερτά κάτω από το τραπέζι,  μια ανοχή,  μια συναλλαγή,   μια περίεργη αδιαφανής  κομματική και δημοτική πελατεία …… μήπως   κάποιος χρηματισμός ; Μήπως ; Οι αυτοψίες  έχουν ήδη  δρομολογηθεί   και η ΑΛΗΘΕΙΑ μαζί με την βοήθεια  της δικαιοσύνης, θα  λάμψει,  μαζί με την επαναλειτουργία    του δημ. φωτισμού  στην κεντρική πλατεία   των μαγευτικών  Λαγκαδίων  Αρκαδίας.

ΠΑΝ.  Β.  ΧΟΥΝΤΗΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.