Λαφαζάνης: Δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε το 2015

Λαφαζάνης: Δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε το 2015

Οκτώβριος 16, 2019 - 15:45
0 σχόλια

«Βεβαίως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο… Το σχέδιο ήταν αυταπάτες» δήλωσε ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, με φόντο την αναφορά του Νίκου Βούτση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 ο κ. Λαφαζάνης είπε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως πήγαμε χωρίς σχέδιο». «Εγώ έδινα μάχη στη βάση της κατάργησης των μνημονίων. Εγώ έλεγα το μεν, οι άλλοι το δε» ανέφερε.

«Το σχέδιο που είχαμε ήταν αυταπάτες… Αυτό που είπε ο Τσίπρας. Τους έλεγα: «αυτά περί σκληρής διαπραγμάτευσης που λέτε είναι αφέλειες δεν θα πειστούν με σκληρή διαπραγμάτευση» πρέπει να έχουμε εναλλακτική λύση. Tα είχα πει αυτά από τις 2 Δεκεμβρίου του ’16».

«Της πλάκας ότι ζητήσαμε να κοπούν δραχμές στη Ρωσία»

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Φρανσουά Ολάντ για τα περί αιτήματος της Ελλάδας να κοπούν δραχμές από τη Ρωσία. «Επαγγελματίας ψεύτης ήταν, έφαγε κλωτσιά από το γαλλικό λαό και τώρα δεν ξέρει που είναι» σχολίασε.  «O Tσίπρας τον είπε σε ανύποπτο χρόνο ‘’Ολαντρέου’’ γιατί ήταν ψεύτης ο άνθρωπος, και μετά το μετάνιωσε και πήγαινε και του ξεσκόνιζε τα παπούτσια» παρατήρησε δηκτικά.

«Όλη αυτή είναι ιστορία για αγρίους, είναι της πλάκας και δείχνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον δεν εξετάζει τίποτα… Δεν τον πήρα εγώ τον Πούτιν, και ήταν αδύνατο να πάρει άλλος… Ποιος άλλος να τον πάρει; Ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη άκουγαν έξοδο από το εθνικό νόμισμα και πάθαιναν σοκ και αλλεργία. Τούς το έλεγα «πρέπει να πάμε στο εθνικό μας νόμισμα να το βάλουμε στο τραπέζι να έχουμε εναλλακτική λύση’»» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΠΗΓΗ: in.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.