Λαφαζάνης από Τρίπολη: Το ευρώ είναι ένα μεταμφιεσμένο γερμανικό μάρκο (vid)

Λαφαζάνης από Τρίπολη: Το ευρώ είναι ένα μεταμφιεσμένο γερμανικό μάρκο (vid)

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 20:15
33 σχόλια

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στις δηλώσεις που έκανε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Τρίπολη την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου λίγη ώρα πριν από τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωσή του στην Καλαμάτα, διαμηνύοντας ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της Λαϊκής Ενότητας η οποία θα πάει πολύ ψηλά.

Όπως ανέφερε, η Λαϊκή Ενότητα πάει καλά και θα έχει πολύ καλά ποσοστά το βράδυ των εκλογών. Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να είναι η δύναμη η οποία θα καθορίσει τις μετεκλογικές εξελίξεις, τόνισε, και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου η μνημονική κυβέρνηση θα πέσει στο κενό, τα μνημόνια δεν θα εφαρμοστούν και οι συγκυβερνήσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν, θα δοκιμαστούν σκληρότητα.

Όπως ανέφερε, το δίλημμα για την Ελλάδα είναι αν θα έχουμε μνημόνια τα οποία θα λεηλατούν τη χώρα τα επόμενα χρόνια ή αν θα ακυρώσουμε τα μνημόνια, δείχνοντας ακόμα μία φορά την πρόθεσή του να ακυρώσει τα μνημόνια τα οποία και χαρακτήρισε κενό γράμμα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίον, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, είπε ότι ο κ. Τσίπρας ξεγέλασε τον ελληνικό λαό γιατί πίστεψε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα καταργηθούν τα μνημόνια.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αιχμάλωτη του ευρώ, της Ευρωζώνης και των συμφερόντων αυτού, και έτσι δεν προχώρησε σε μια εναλλακτική λύση. Μια λύση, όπως υπογράμμισε πολλές φορές, είναι να πάει η χώρα σε εθνικό νόμισμα, κάτι που ισχύει για το 95% των χωρών του πλανήτη.

Το ευρώ είναι ένα μεταμφιεσμένο μάρκο. Δεν έχουμε ενιαίο νόμισμα.

 

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαφαζάνης από Τρίπολη: Το ευρώ είναι ένα μεταμφιεσμένο γερμανικό μάρκο


33 Σχόλια

Άλλος ένας επαγγελματίας πολιτικός-ποτέ του δε δούλεψε, λειτουργεί μέσα σε σύστημα που δε το πιστεύει, αλλά θα σώσει τη χώρα... Viva σχιζοφρένεια!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΛΕΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Observer ---;Όσο δουλεύεις εσύ και ο φίλος σου ο Βάγγος ναούμε.....χαχαχααααααααααα γελοίε παρατηρητή........

Κοίτα ρε κάτι συνεργασίες γελοίου παρατηρητή - Παπάγιωργα. Χέσε μέσα η κατάσταση. Λένε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, εξ ορισμού ανήθικο ειδικά για αριστερούς, όταν όμως ο σκοπός είναι για πέταμα, καταλήγει στα σκουπίδια και η υποτιθέμενη ανωτερότητα της αριστεράς. Παπάγιωργας, το alter ego του γελοίου παρατηρητή.

ο μόνος που στήριξε τον άσαντ. αυτά να τα βλέπουν κάτι ντόπιοι αριστεροί που μιλούσαν για συριακή αντιπολίτευση ...

Εισαι αξιος της μοίρας σου. Γλύφεις εκεί που φτύνει αυτος και ολοι οι υπόλοιποι που σε κοροϊδευουν ρε χαϊβανι. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς γιατι εγώ έχω ενα επίπεδο ενώ εσύ ζεις μέσα στο βόθρο και τα σκατά σαν σκουλίκι

Παπαμακάκο, αναφέρεσαι υποθέτω στο σχόλιο 19/09/2015 - 08:48. Είμαι αυτός που το 'γραψε. Άντε και σάλτα τσιράκι του Τασούλη. Ζηλέψατε τα τσιράκια του Αντωνάκη που γυαλίζει το μάτι του. Έτσι δεν γίνεται η πολιτική

Observer υπάρχει και πιο σχιζοφρενικό!!!!! Να ψηφίζεις για να σώσουν τη χώρα, αυτούς που την κατάστρεψαν!!!!!!!! Συμφωνείς;;;;;;;;;;; Πάντως αν και εσύ προσωπικά διαφωνείς με το σύστημα και δεν θέλεις να λειτουργήσεις έστω με αυτούς τους "πονηρούς" κανόνες που είναι δομημένο το σημερινό σύστημα τότε Viva Επανάσταση!!!!!! (Και σε είχα παρεξηγήσει!)

@ 08:41 Idiot - Πως ξέρεις ότι δεν δουλέυω... Σαν idiot είσαι προφανώς και ξερόλας. ΣΤΟΙΧΕ... Τη χώρα τη κατέστρεψαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από καταβολής ελληνικού κράτους... Είναι μεγάλη επανάσταση η εφαρμογή του "Γνωθι σαυτον".

Δουλεύει ρε παιδιά ο γελοίος παρατηρητής, ποιος σας είπε ότι δεν δουλεύει. Δουλειά κάνει και καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Το ψωμάκι του βγάζει κι αυτός, όπως οι μαυραγορίτες της κατοχής.

@STOIXOS 19/09/2015 - 21:47: Η περίπτωση του γελοίου παρατηρητή ανήκει στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας. Παραπάνω γράφω ότι κάνει μια δουλειά για να κερδίζει τα προς το ζην, και μάλιστα πολύ εξειδικευμένη, δεν μπορεί να την κάνει ο κάθε ένας, θέλει περισσότερα κότσια απ' ό,τι απαιτεί η ιατροδικαστική για παράδειγμα. Αλλά υπάρχει η εξής ειδοποιός διαφορά που τον ταυτίζει με τους serial killers. Το φχαριστιέται. Το "Γνωθι σαυτον" είναι αποκαλυπτικό. Μας λέει "αφού στο τέλος όλοι θα πεθάνετε, τι σας πειράζει αν οι Τράπεζες βγάλουν χρήμα από την αθλιότητα στην οποία σας οδηγούν;" Μας λέει "οι μπίζνες είναι το παν, εσείς δεν είσαστε τίποτα". Συμπερασματικά, άλλο κατάλαβες, πάλι τον παρεξήγησες.

Observer θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα το εξέφραζα με λίγο διαφορετικά λογία. Τη χωρά τη παγίδευσαν με τα εκρηχτικά του χρέους. Και αυτό ξεκίνησε αμέσως μετά από την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους. Οι βασιλείς και τα κόμματα που εκλέγουμε 2 αιώνες τώρα παρέχουν τις υπηρεσίες τους πρώτα στους Δανειστές μετά στην Οικονομική Ελίτ της χώρας και αν περισσέψει κανένα κοκαλάκι έδιναν (τώρα πια δεν δίνουν) και σε αυτούς που τους ψήφιζαν. Θα τοποθετούσα λοιπόν το "γνώθι σαυτόν" στο επίπεδο της Ιστορίας της χώρας μας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα για το ποιος και το τι πραγματικά ευθύνεται για την σημερινή καταστροφή.

@ STOIXOS 20/09/2015 - 11:31 Η διαλεκτική δεν πιάνει στους γελοίους παρατηρητές. Είναι αρκετά πονηρός (είναι και επαγγελματίας) για να μην παρασυρθεί σε ουσιαστικό διάλογο. Λάσπη πρέπει να εκτοξεύει, αυτό κάνει.

Anonymous στις Κυρ, 20/09/2015 - 10:53 Γιατί δεν γραφείς αυτά που πιστεύεις; Γράψε δηλαδή: Κάτω η Δημοκρατία, ζήτω ο Φασισμός, ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να κάνουμε τη δουλειά που μας ανέθεσαν οι Εφοπλιστές!

Αγαπητέ Anonymous στις Κυρ, 20/09/2015 - 13:41 μην απογοητεύεσαι, αν έχεις δίκιο εύκολα θα φανεί.

Επανέρχομαι σε μια πρότασή μου λίγων ημερών πριν: όποιος θέλει να χαλάσει τα μάτια του (και ταυτόχρονα καταλάβει ότι τη βάψαμε γενικά) ας διαβάσει το μυθιστόρημα ενός ισπανού με τίτλο "Στην άκρη του γκρεμού", εκδόσεις Κέδρος. Πάει, τέλειωσε η ανθρωπότητα.

@ STOIXOS 11:31 - Μελέτη ιστορίας λοιπόν. Ποιός ευθύνεται για τη Μικρασιατική καταστροφή; Μήπως όχι η καταψήφιση του Βενιζέλου το 1920; Ποιός κήρυξε "τσαμπουκά" μετα τη κατοχή με τα γνωστά πολυετή επακόλουθα; Εν αντιθέσει με την Ιταλία και τη πολιτική svolta di Salerno. Αυτά για τώρα. Όσον αφορά το χυδαιολογούντα σκουλήκια... νάναι καλά

Από ένα σκ(ου)λήκι: Την ιστορία τη δέχεσαι κατά το δοκούν Και την ερμηνεύεις επίσης κατά το δοκούν. Άσε τον Τολιάτι όπου τον έχει βάλει η ιστορία (άκου λέει να τσιτάρει τον Τολιάτι για να σπιλώσει τον απελευθερωτικό αγώνα της κατοχής και να αποκαλέσει τσαμπουκά την αμφισβήτηση της Συμφωνίας της Γιάλτας από τους νικητές, τσαμπουκάς λοιπόν του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ εναντίον των μαυραγοριτών-ταγματασφαλιτών-συνεργατών των ναζιστικών δυνάμεων) και μίλα μας για τον Μπερλινγκουέρ (που κι αυτός έχει κάνει τις μαλακίες του, μία από τις οποίες είναι η παρουσία του Ντ'Αλέμα στην πολιτική σκηνή της γείτονος). Πώς θέλεις να σε δεχτώ σαν ισότιμο συνομιλητή, αφήνω το STOIXO που φαίνεται να σε αντέχει, πάω να κάνω εμετό.

εγω τουλαχιστον φοραω παντελονια και εχω τα @@ ενω εσυ? μόνο να βρίζεις ξερεις και απο οτι φαινεται εισαι και οπαδος του Βαγγελα και του Βορίδη

παπαgeorge άσε τις μαγκές αλά Βαγγέλα. Τσίπρα ψήφισα και πάλι και όχι Βαγγέλα και Βορίδη όπως θα θελες. Ο λαος ψηφισε το Βαγγέλα σπίτι του και τους δραχμολάγνους για ...διακοπές

@ alter ego του γελοίου παρατηρητή: αυτά που λες ότι έχεις μέσα στα παντελόνια, να σου πω που να τα βάλεις; Σεξιστικές μακαλίες δεν τις γουστάρω.

ειναι κριμα και αδικο ο πολιτικος αυτος να εχει παρει μονος του 62% στο δημοψηφισμα και τωρα να μην μπαινει ουτε βουλη! συνομωτισε το συμπαν

@ Ανώνυμος 21:27 - Ψωνισμένο σκουλίκι δεν είχα ξαναδεί... Ότι θέλεις συμπεραίνεις.. Ας είναι... Κακό του κεφαλιού σου συνεχίζεις να κάνεις. Amon pei που λεν και οι Γάλλοι.

Για να κατανοήσουμε την ιστορία πρέπει να την μελετήσουμε από την αρχή της.... Η σύγχρονη αρχή του Ελληνικού κράτους θεωρητικά πρέπει να την τοποθετήσουμε από την Επανάσταση του 1821..... Όμως η μελέτη των συνθηκών και των κολοσσιαίων μεταβολών που συντελούνταν στον Ευρωπαϊκό αλλά και τον παγκόσμιο χώρο τις δεκαετίες που προηγήθηκαν της Ελληνικής επανάστασης θα βοηθούσε να κατανοήσουμε με ακρίβεια, τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις δεκαετίες, τη συνέχεια του μετά την απελευθέρωση και τι τελικά μας κληρονόμησαν οι προγονοί μας.............. Αναφέρεσαι σε δυο πολύ σημαντικές στιγμές της σύγχρονης μας ιστορίας αλλά το πιάνεις από τη μέση αφού πας κατευθείαν στον 20ο αιώνα και στις δεκαετία του 20 και του 40... Πιο πριν από τα γεγονότα που έβαλες είχαμε ήδη σαν Ελληνικό κράτος 3 χρεωκοπίες, έναν πόλεμο που έφτασαν οι Οθωμανοί έξω από τη Λάμια, ένα παγκόσμιο πόλεμο και μια Σοβιετική Επανάσταση και άλλα πολλά.... Και όχι μόνο αυτό. Ήδη από τις ερωτήσεις που θέτεις βλέπουμε ξεκάθαρα ότι αξιολογείς και ερμηνεύεις τα δυο γεγονότα μέσα στα στενά όρια της Ελλάδας. Αγνοείς το ρόλο τους ή επίτηδες αφήσεις έξω από τις ερωτήσεις σου τις προστάτιδες δυνάμεις που όλος τυχαίως ήταν και κατ’ εξακολούθηση δανειστές μας;;;;; Ποιος κατά τη γνώμη σου ήταν ο ρόλους τους στην μικρασιατική καταστροφή και στον εμφύλιο, μιας και σε αυτά τα 2 γεγονότα αναφέρθηκες;;;;;

@ ASTOIXEIOTOS Ξεκίνα από τη ναυμαχία στο Ναυαρίνο, για να συνειδητοποιήσεις ότι χωρίς τους ξένους στόλους θα πλήρωνες ακόμα χαράτσι στα μεμέτια έστω μέσω των Δηληγιάννηδων

Η 21η Σεπτεμβρίου, έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Νόσου Αλτσχάιμερ.

ΑPOTROPEA SXOLIA αν και αυτοπροβάλλεσαι ως βλακωδώς εριστικός και αγενής θα σου απαντήσω....... Πράγματι η Ναυμαχία του Ναβαρίνου βοήθησε τα μέγιστα στην ευνοϊκή εξέλιξη του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων αλλά έχει κάνεις καμία αμφιβολία ότι η υπό κατάρρευση οθωμανική αυτοκρατορία θα μπορούσε να αντέξει για πολλά χρόνια ακόμα τις αλλεπάλληλες επαναστάσεις των διαφόρων υπόδουλων περιοχών; Ήταν ξεκάθαρο πια, ιδίως στους ξένους (περισσότερο στους Άγγλους και λιγότερο στους Γάλλους & Ρώσους) ότι ήταν θέμα χρόνου οι διαφορετικές εθνότητες των Βαλκανίων να αγωνιστούν για την απελευθέρωση τους και να αποκτήσουν εθνική κυριαρχία. Και αυτό εκμεταλλεύτηκαν στηρίζοντας μέσω δανείων αυτούς τους αγώνες και όπου έκριναν ότι θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα τους έκαναν και τις επεμβάσεις τους βλέπε: Ναβαρίνο. Ο δανεισμός επαναστατημένων λαών ήταν μια σημαντική στροφή ιδίως της Αγγλικής εξωτερικής πολιτικής που χάρις στον Τζωρτζ Κάνινγκ (εξού πλατεία Κάνιγγος) κατανόησαν σε παγκόσμιο επίπεδο τις νέες διεθνείς τάσεις που εξελίσσονταν ταχύτατα και για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία..... Κατά διαβολική σύμπτωση Ελλάδα και Αργεντινή ήσαν από τις πρώτες χώρες που πήραν δάνεια από την Αγγλία (Τυχαίο;) όμως μέσα από αυτά τα δάνεια οι Άγγλοι επέβαλαν και τοποθέτησαν και στις δυο αυτές χώρες, δημόσιους λειτουργούς και πολιτικούς που για πολλές δεκαετίες οι αποφάσεις τους εξυπηρετούσαν όχι τις χώρες τους αλλά τους Δανειστές...... Με αλλά λόγια ΑPOTROPEA SXOLIA ελευθερωθήκαμε από το οθωμανικό χαράτσι και μέσω των Δανείων πέσαμε στο Αγγλικό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.