Λαφαζάνης από Τρίπολη: Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών (vid)

Λαφαζάνης από Τρίπολη: Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών (vid)

Μάιος 03, 2017 - 14:49
2 σχόλια

Στη Μεγαλόπολη περιόδευσε κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Ο Γραμματέας του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης και το μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε. Θανάσης Πετράκος επισκέφθηκαν τα ορυχεία της ΔΕΗ και τους χώρους εργασίας των εργαζομένων όπου και συνομίλησαν μαζί τους για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ.

Λίγο μετά τις 13:00 το κλιμάκιο βρέθηκε στην Τρίπολη όπου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον κ. Λαφαζάνη να μιλά για το 4ο μνημόνιο, αλλά και για την επικείμενη πώληση μονάδων της ΔΕΗ.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει αλλά μνημόνια», είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του, και πρότεινε τη Λαϊκή Ενότητα ως το κόμμα που θα δώσει τη λύση. Επίσης, μίλησε για την αξιολόγηση και για το 4ο μνημόνιο το οποίο και χαρακτήρισε ως καταστροφικό, καθώς στηρίζεται σε ένα άπιστο όνειρο το οποίο έχει η κυβέρνηση, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντάς την ως μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίσκεψή του στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, τονίζοντας ότι το θέμα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ δεν αφορά μόνο στους εργαζομένους, αλλά και στους πολίτες, καθώς αν πωληθούν μονάδες της ΔΕΗ, αυτό θα σημάνει αυξήσεις τιμολογίων και θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους για τη ΔΕΗ.

Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι για να διασώσουμε τη ΔΕΗ και να την ανασυγκροτήσουμε, είπε κλείνοντας, καλώντας την κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα για το θέμα.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαφαζάνης από Τρίπολη: Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών


2 Σχόλια

Της οποίας ήσουν και συ μέχρι πρότινος, επίλεκτο μέλος κυρ-Παναγιώτη μας και μας πούλαγες φούμαρα !!!! Να μη ξεχνιόμαστε !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.