Λαφαζάνης: Από την Τρίπολη θα ξεκινήσει η φλόγα της ανατροπής (pics,vid)

Λαφαζάνης: Από την Τρίπολη θα ξεκινήσει η φλόγα της ανατροπής (pics,vid)

Οκτώβριος 09, 2017 - 15:22
5 σχόλια

Στην Τρίπολη περιόδευσε ο  Γραμματέας  του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης το πρωί της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου.

Ο κ. Λαφανάζης αφού συνομίλησε με τους πολίτες που βρέθηκαν στο κέντρο της Τρίπολης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο παλαιό δημαρχείο, αναλύοντας τις θέσεις της παράταξης, προτείνοντας λύσεις για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και την βαθιά οικονομική κρίση.

Στο πλευρό του στην περιοδεία ήταν ο Θανάσης Πετράκος αλλά και στελέχη της «Λαϊκής Ενότητας».

Το μήνυμα που έστειλε από την Τρίπολη ήταν επαναστατικό αναφέροντας χαρακτηριστικά «από την ιστορική και επαναστάτησα Τρίπολη θα μπορέσει πάλι να ξεκινήσει η φλόγα μίας νέας επαναστατικής ανατροπής για να τελειώνουμε με τα μνημόνια και να περάσουμε σε μία νέα Ελλάδα»

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» κατά την τοποθέτηση του δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει την τακτική του Έλληνα πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντας την στάση του κ. Τσίπρα ως την στάση που είχαν οι κυβερνήσεις της δεξιάς με την εφαρμογή των μνημονίων και των αντικοινωνικών μέτρων.

Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του κάνει τα πιο δεξιά και αποκρουστικά έργα στην χώρα μας

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το κίνημα κατά τον πλειστηριασμών, το οποίο όπως ανέφερε έχει αποτρέψει τον πλειστηριασμό δεκάδων επιχειρήσεων και σπιτιών και συνεχίζει δυναμικά κάθε εβδομάδα το έργο του.

Η πρόταση της «Λαϊκής Ενότητας» επιτάσσει την  μετάβαση της Ελλάδας από το ευρώ σε ένα εθνικό νόμισμα, πρόταση με την οποία διαγράφετε το χρέος της Ελλάδας. Επίσης ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει και Εθνικοποίηση τραπεζών  και να δημιουργηθεί μία κεντρική τράπεζα που να υπάγεται στην κυβερνητική πολιτική.

Αυτή η πρόταση κατά τον κ. Λαφαζάνη θα απογειώσει την Ελλάδα και θα φέρει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την χώρα και τους ανθρώπους της.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο κ. Λαφαζάνης στις 19:00 θα βρεθεί στο Εργατικό Κέντρο όπου θα μιλήσει για τις θέσεις της «Λαϊκής Ενότητας» για την έξοδο από την κρίση.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαφαζάνης: Από την Τρίπολη θα ξεκινήσει η φλόγα της ανατροπής


5 Σχόλια

μαστορα απο χαιβανια και ζωα εχουμε στην ιστορια και στη πολιτικη απο το 74 και μετα ειδαμε οι γενιες οι προηγουμενες απο τοτε τι εκαναν και πως τα καταφερατε

Mια φωτογραφία (σου ήρθε και σε μένα) από το ακροατήριο θα φανέρωνε το θαλερό αμφοζεύγαρο STOIXOS - laborisia communia τώρα που καίει και το ζήτημα της έμφυλης ταυτότητας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.