La «Furia Roja» de... Αρκαδία

La «Furia Roja» de... Αρκαδία

Ιούλιος 16, 2019 - 18:04
6 σχόλια

Έχουμε και λέμε λοιπόν... Ο Αστέρας Τρίπολης έφθασε της 7 μεταγραφές με την ανακοίνωση του Ενέκο Καπίγια εκ των οποίων οι 5 είναι από την Ισπανία ενώ Ίβηρας είναι και ο νέος προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ.

Μπόρχα Φερνάντεζ, Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί, Λουίς Φερνάντεζ, Ντάνιελ Σουάρεζ και Ενέκο Καπίγια συμπληρώνουν την Ισπανική πεντάδα ενίσχυσης με τους Κωνσταντίνο Παναγιώτου και τον Κύπριο Νεόφυτο Μιχαήλ να σπάνε κάπως την Ιβηρική μεταγραφική μονοτονία. 

Οι πέντε "νέοι" Ισπανοί  βρήκαν στην Τρίπολη τους συμπατριώτες τους Μαρκ Φερνάντεζ, Άνχελ Ορτέγκα και Χοσέ Λουίς Βαλιέντε ανεβάζοντας την Ιβηρική παροικία στον αριθμό 8 ενώ κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει την συνέχεια μιας και είναι πιθανόν να μεγαλώσει κι' άλλο αφού η αρκαδική ομάδα αναμένεται να κάνει τουλάχιστον ακόμα δύο με τρεις μεταγραφικές προσθήκες.

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε μετά από χρόνια στο Ισπανικό μοντέλο φιλοδοξώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με σαφέστατους προσανατολισμούς στην γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας και στον τρόπο παιχνιδιού του από αυτό που είχαμε δει τα τελευταία χρόνια.

Οι μέχρι στιγμής κινήσεις δημιουργούν την αίσθηση της προσμονής προς τους φιλάθλους και φέρουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία στην πλειοψηφία του κόσμου που στέκεται δίπλα στην αρκαδική ομάδα και είναι έτοιμος να breue;i ξανά στο πλευρό της και στην νέα της αυτή προσπάθεια.

Βλέποντας το πλάνο του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν το μυαλό πολλών γυρνάει στις εποχές που κάποιοι άλλοι Ισπανοί όπως ο Φερνάντο Ουσέρο, ο Ρούμπεν Ράγιος και η υπόλοιπη παρέα τους έβαζαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν μπαίνουμε στο τρυπάκι της σύγκρισης μιας και οι προβλέψεις είναι για τους μάγους και τα μέντιουμ ωστόσο είναι έκδηλο πως το κιτρινομπλέ νέο εγχείρημα που έχει αρχίσει να χτίζεται από την πρώτη μέρα του Ιούλη διακατέχεται από το πνεύμα της αισιοδοξίας και της θέλησης. 

Ο νέος Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα της Super League με τους περισσότερους Ισπανούς στο ρόστερ της και με την έλευση τους μπορεί να πει κανείς πως δικαιωματικά η ομάδα αποκτά το προσωνύμιο Ελληνική "Furia Roja" η αλλιώς η "Furia Roja" από την Αρκαδία! 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

07:22 Δεν υπάρχουν πλέον βίντεο ρε βλαχαδερό, που βγήκες να πεις την εξυπνάδα σου! Πού ζεις, στο μεσαίωνα; Μήπως να μου καεί και το κασετόφωνο; Χαχααχαχαχαχα! Ουστ ρε

12.13 για να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν βίντεο πρέπει το iq σου να είναι τουλάχιστον 20... Έτσι εξηγείται και γιατί είσαι ολυμπιακός..

Ημοναδική μας απορία Γαυροβαζελοζανουμοπαοκια ειναι φετος εαν υπαρχει το var. Γιατι εαν υπαρχει εχουμε ελπιδες, απεναντι σε σας τους κλεφτες. Οσο για τους Ολυμπιακους ιδιαιτερα και τους Ποτζηδες τους αρχικλεφτες, αν υπαρχει το var θα γελασουμε . Αντιο κλεφτες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.