«Κυβέρνηση - Περιφέρεια - Δήμοι έστρωσαν το χαλί στην ΤΕΡΝΑ» (vid)

«Κυβέρνηση - Περιφέρεια - Δήμοι έστρωσαν το χαλί στην ΤΕΡΝΑ» (vid)

Ιανουάριος 11, 2019 - 19:43
2 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Παασκευής 11 Ιανουαρίου ο Βαγγέλης Γούργαρης, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ:

Με μια θριαμβευτική δήλωση ο Διευθυντής της ΤΕΡΝΑ μας ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και άνοιξε διάπλατα ο δρόμος στην εταιρεία να εφαρμόσει τη σύμβαση ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που της εξασφαλίζει για τα επόμενα 28 τουλάχιστον χρόνια κέρδη πάνω από 16 εκατ. ευρώ ανά έτος.

Απέκρυψε όμως ότι για να δημιουργηθούν αυτά τα κέρδη θα πενταπλασιαστούν τα τέλη στα Λαϊκά Στρώματα της Πελοποννήσου.

Πανηγυρίζει η ΤΕΡΝΑ γιατί η Κυβέρνηση, η Περιφέρεια και οι Δήμοι με το συλλογικό τους όργανο τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) διασφαλίζουν απόλυτα και εγγυημένα τη μακροχρόνια κερδοφορία της.

Πανηγυρίζει η ΤΕΡΝΑ γιατί η κυβέρνηση πρώτα ενέκρινε τα σχέδια της για τις εγκαταστάσεις στην Παλαιόχουνη και τη Σκάλα γνωρίζοντας τις ψευδείς και παράνομες βεβαιώσεις για κατοχή της γης και γιατί στη συνέχει κυβέρνηση και Περιφέρεια προχώρησαν στην επίταξη των συγκεκριμένων εκτάσεων.
ΤΕΡΝΑ και Περιφερειακή αρχή, ο κ. Τατούλης και η κα. Νικολάκου πανηγυρίζουν γιατί υλοποιώντας την επίταξη θα πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες στην Παλαιόχουνη και οι ιδιοκτήτες της γης θα τρέχουν στα δικαστήρια όχι για να πάρουν πίσω τη γη τους, αφού από αυτήν αποβλήθηκαν με τη δικτατορική απόφαση σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου που ισχυροποίησε με την υπογραφή του ο κ. Τσίπρας, αλλά για να πάρουν κάποια αποζημίωση από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα για να αποκτήσει η ΤΕΡΝΑ τη γη.

Πανηγυρίζει η ΤΕΡΝΑ γιατί όπως μας είπε ωρίμασαν οι φορείς, στηρίζουν το έργο της και της ζητούν να το επισπεύσει.

Πως να μην πανηγυρίζει όταν όλοι οι Δήμαρχοι τρέχουν τους σχεδιασμούς της για την προσωρινή διαχείριση με πρωτεργάτες τους Δήθεν διαφωνούντες (Τρίπολης – Άργους – Κορίνθου – Σπάρτης). Πώς να μην πανηγυρίζουν όταν όλες οι Δημοτικές Αρχές, συμφωνούντες και διαφωνούντες Δήμαρχοι, αποφασίζουν πίστη και αφοσίωση στον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ που έχει υπογράψει τη ΣΔΙΤ. 

Πως να μην πανηγυρίζει όταν ο Δήμαρχος Καλαμάτας υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εκλεκτός της Ν.Δ. που δήθεν διαφωνεί με τη ΣΔΙΤ, καλεί σε συστράτευση τους Δήμους και τους φορείς να ολοκληρωθεί το συντομότερο το θεάρεστο έργο της ΤΕΡΝΑ.

Πρέπει τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου να βγάλουν τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα για τις δυνάμεις που υπηρετούν και υλοποιούν τις στρατηγικές επιλογές του κεφαλαίου. 

Να γυρίσουν την πλάτη σε χρισμένους  και άχριστους υποψήφιους. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, που με συνέπεια στηρίζουν τα λαϊκά συμφέροντα.

Video: 

Συνέντευξη Β. Γούργαρη 11-01-2019


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.