Κυρίμη, Λαμπρόπουλοι και Παντώτη της ΑΕΚ τις πρωτίες στο Athlisis Cup

Κυρίμη, Λαμπρόπουλοι και Παντώτη της ΑΕΚ τις πρωτίες στο Athlisis Cup

Ιούλιος 23, 2017 - 16:20
0 σχόλια

Συνεχίζονται τα θετικά αποτελέσματα για το όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Τέσσερις πρωτιές στο 6ο Open Juniors  που διοργάνωσε το Athlisis Tennis Club  ήταν ο απολογισμός της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας.

Σε ένα τουρνουά που η ΑΕΚ Τρίπολης τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και βρίσκεται μέσα στα μετάλλια, δεν θα μπορούσε το φετινό να έχει άλλα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές μας κατέκτησαν μια 2η θέση στα κορίτσια, δύο 3ες στα αγόρια και μια 1η στο Consolation Draw των κοριτσιών.

Την 2η θέση του κυρίως ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 12 ετών κατέκτησε η Κυρίμη Ήλια και τις δύο τρίτες θέσεις του κυρίως ταμπλό των αγοριών στην ίδια κατηγορία τα αδέρφια Άγγελος και Μιχάλης Λαμπρόπουλος. Τέλος την 1η θέση στο Consolation draw των κοριτσιών κατέκτησε η Παντώτη Δανάη.

Πλούσια δώρα όπως κάθε χρόνο μοιράστηκαν σε όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά από την οργανωτική επιτροπή του 6ου Athlisis Cup Juniors με μεγάλη νικήτρια του πρώτου δώρου την αθλήτρια του ομίλου μας Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα κέρδισε το πρώτο δώρου του Athlisis Cup που δεν ήταν άλλο από το πολυπόθητο ποδήλατο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα μας τα παιδιά για την συμμετοχή τους και για τις διακρίσεις τους. Καλή μας συνέχεια στα επόμενα τουρνουά των όμορων νομών και καλή δύναμη σε όλους μας γιατί οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις δεν σταματούν εδώ

Για περισσότερες φωτογραφίες Πατήστε ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.