Κυρίαρχος του Β γύρου ο Α.Ο. Τεγέας

Κυρίαρχος του Β γύρου ο Α.Ο. Τεγέας

Μάρτιος 21, 2017 - 11:19
2 σχόλια

Καλύτερη επίθεση, δεύτερη καλύτερη άμυνα, περισσότερους βαθμούς και γκολ στον δεύτερο

Ο Α.Ο. Τεγέας είναι ασταμάτητος και είναι η ομάδα που κλείδωσε την δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας πίσω από το νταμπλούχο Λεωνίδιο μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Η ομάδα του Πολ Χατζόπουλου χάρις σε ένα φανταστικό δεύτερο γύρο μπόρεσε όχι απλώς να ανέβει όσο περισσότερο μπορούσε βαθμολογικά αλλά και να κάνει μια απίστευτη πορεία με βάση τους συνολικούς της αριθμούς και την εν γένη αγωνιστική της εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο (πατήστε εδώ) η Τεγέα είχε πιάσει το Λεωνίδιο στην κορυφή των συνολικών τερμάτων ενώ βρίσκονταν και έναν βαθμό πίσω στο σύνολο πόντων των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο. Πλέον όλα αυτά άλλαξαν...

Η Τεγέα με την εκτός έδρας νίκη της στο Λεβίδι επί του Ορχομενού όχι απλώς εξασφάλισε την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αλλά διαθέτει πια την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 54 τέρματα έναντι 51 του Λεωνιδίου, έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο έχοντας 25 έναντι 24 επίσης του Λεωνιδίου και έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν με 27 σε 9 αγωνιστικές χωρίς βέβαια να συμπεριλαμβάνουμε το άνευ παιχνίδι με τον Παγγορτυνιακό.

Η πορεία της Τεγέας στον δεύτερο γύρο γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αν σκαφθεί κανείς πως οι πράσινοι ξεκίνησαν με 0/3 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στην 6η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με σύνολο 24 γκολ ενεργητικό και 11 παθητικό.

Στο δεύτερο μισό οι ποδοσφαιριστές του Πολ Χατζόπουλου δεν άφησαν ποτέ το πόδι από το γκάζι εκτοξεύοντας τόσο τους προσωπικούς τους αριθμούς όσο ασφαλώς και της ομάδας τους. 25 βαθμοί σε 10 αγωνιστικές, με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, 27 γκολ τέρματα ενεργητικό και 8 παθητικό καθώς με 19 γκολ διαθέτουν και την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Α' Αρκαδίας.

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που έχει την αξία του είναι το γεγονός πως οι πράσινοι ανέδειξαν πολλά παιδιά από τα φυτώρια  τους κάνοντας αρκετά νέα πρόσωπα την εμφάνιση τους στην σύνθεση της ομάδας με τον Πολ Χατζόπουλο να δίνει ευκαιρίες και να γεμίζει το ροτέισον με μεγάλη επιτυχία και βέβαια τους ποδοσφαιριστές του να τον δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η δεύτερη θέση λοιπόν μπορεί να μην δίνει κάποιο τρόπαιο η άνοδο στην Τεγέα ωστόσο αποτελεί επιβράβευση του κόπου της ομάδας  αλλά και της προσπάθειας της διοίκησης για την φετινή χρονιά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

πολυ καλη ομαδα με πολυ μεγαλο ανθρωπο στον παγκο τις μακαρι να μεινει κ του χρονου τιμη γεια την ομαδα μας ο κ χατζοπουλος μπραβο κ σ ολα τα παιδια !!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.