Κυρίαρχος του Διεθνή Γύρου Σερβίας ο ποδηλάτης Χάρης Καστραντάς (pics,vid)

Κυρίαρχος του Διεθνή Γύρου Σερβίας ο ποδηλάτης Χάρης Καστραντάς (pics,vid)

Ιούνιος 19, 2017 - 11:16
0 σχόλια

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Ρουμανία, ο ποδηλάτης Χάρης Καστραντάς κατόρθωσε ακόμα μία μεγάλη κατάκτηση στη Σερβία.

Το τριήμερο 16-18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Σερβίας με τον Αρκάδα ποδηλάτη να δίνει το ηχηρό «παρών» και να κατακτά το χρυσό του ποδηλατικού γύρου, κυριαρχώντας ανάμεσα σε μεγάλα διεθνή ονόματα της ποδηλασίας. Ο Καστραντάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και τις τρεις ημέρες, όπως σημειώνουν οι διεθνείς αθλητικές ιστοσελίδες.

Παρά τις όποιες ατυχίες τού παρουσιάστηκαν στο ξεκίνημα του ταξιδιού προς τη Σερβία, ο ποδηλάτης δεν το έβαλε κάτω, αλλά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες, με άλλο ποδήλατο  καθώς ο αθλητικός εξοπλισμός του δεν απογειώθηκε ποτέ μαζί του στο αεροπλάνο, αλλά έμεινε στο «Ελ. Βενιζέλος» να τον περιμένει.

Το πρώτο ΕΤΑΠ βρήκε τον αθλητή με δανεικό ποδήλατο και δανεικά παπούτσια, μια που τα δικά του δεν φορτώθηκαν ποτέ στο αεροπλάνο. Eπίσης λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό οι συναθλητές του τον έκλεισαν με αποτελέσματα να του σπάσουν τα πετάλια και να τερματίσει τέταρτος.

Στο δεύτερο ΕΤΑΠ ο ποδηλάτης από την Τρίπολη τερμάτισε δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά από τον προπορευόμενο συναθλητή του.

Στο τρίτο και τελευταίο ΕΤΑΠ και μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση από όλους τους άλλους αθλητές του Γύρου Σερβίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.