Κυρίαρχος στην Τρίπολη ο Αστέρας απέναντι στον Λεβαδειακό

Κυρίαρχος στην Τρίπολη ο Αστέρας απέναντι στον Λεβαδειακό

Νοέμβριος 24, 2017 - 12:41
1 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός εκμεταλλεύονται την έδρα τους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να αποτελεί δύσκολη έδρα για τους Βοιωτούς.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 19η φορά σε αγώνα πρωταθλήματος της Super League. Ο Αστέρας έχει μέχρι τώρα 7 νίκες και 7 ήττες, ενώ 4 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι «κιτρινομπλέ» έχουν κερδίσει στην έδρα τους επτά φορές τον Λεβαδειακό και έχουν γνωρίσει την ήττα σε δύο παιχνίδια. Αυτό θα είναι το δέκατο παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το πρωτάθλημα ανάμεσα στις δύο ομάδες με την ισοπαλία να μην έχει κάνει την εμφάνισή της σε κανέναν εντός έδρας αγώνα.

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η ομάδα της Τρίπολης έχει πιάσει… 13αρι στα γκολ που έχει πετύχει με τους Φιλομένο και Ρόλε να έχουν σημειώσει από δύο, ενώ ένα έχουν βάλει οι Μασάντο, Μπαστία, Τσέζαρεκ, Φραγκουλάκης, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Μπερτόλιο, Μάσα και Νίκο Φερνάντεζ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει το 5 στα 5 στα τελευταία ματς καθώς ο Λεβαδειακός έχει να πάρει διπλό στην Τρίπολη από το 2012 όταν και είχε κερδίσει με 0-1.

Το παιχνίδι της Κυριακής δίνει την ευκαιρία στον Αστέρα να δημιουργήσει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων μετά και τη νίκη στην Κρήτη και να αλλάξει επίπεδο στη βαθμολογία κυνηγώντας υψηλότερους στόχους.

Πάντως η προϊστορία των αναμετρήσεων στην Τρίπολη είναι σύμμαχος της ομάδας του Σάββα Παντελίδη που γνωρίζει καλά τον Λεβαδειακό αφού τον έχει κοουτσάρει τη σεζόν 2014-2015.  

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.