Κυριακόπουλος: Σταθήκαμε καλά

Κυριακόπουλος: Σταθήκαμε καλά

Αύγουστος 25, 2019 - 10:06
0 σχόλια

Ικανοποιημένος από τη εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Κυριακόπουλος μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι: «Δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήρθαμε να δείξουμε κάτι με μια από τις καλύτερες ομάδες. Ξέραμε, ότι από τα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς δε θα ήταν φρέσκοι. Με μια άμυνα των 5 παικτών σταθήκαμε καλά, δεν περίμενα όμως να είμαστε τόσο καλοί».

Για το πόσο θα είναι καλύτεροι στη συνέχεια: «Έχουν φύγει πολλά παιδιά και τα περισσότερα από τα καινούργια έχουν ενταχθεί πολύ καλά. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα τα πάνε καλύτερα».

Για το νέο στυλ του Αστέρα: «Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία, ο προπονητής μας τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε την κατοχή, θέλουμε την μπάλα και αισθανόμαστε καλύτερα με αυτό. Είναι κάτι που επιζητούμε και θεωρώ, ότι είναι άλλο ένα κομμάτι όπου σταθήκαμε πολύ καλά».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.