Κυριακόπουλος: Ευκαιρία για επανεκκίνηση

Κυριακόπουλος: Ευκαιρία για επανεκκίνηση

Φεβρουάριος 15, 2019 - 16:17
0 σχόλια

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με σύνεντευξη του στην αθλητική εφημερίδα "Φως" έδωσε το στίγμα του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως η ομάδα του θα προσπαθυήσει για το θετικό αποτελέσμα.

Αναλυτικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

«Σίγουρα είναι μία ευκαιρία για επανεκκίνηση, γιατί και ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας, δεν έχουμε μπει καλά στον δεύτερο γύρο, έχουμε χάσει παιχνίδια και πρέπει να συνέλθουμε. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κάτι καλό από το ματς».

Στον πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός σας ισοφάρισε στο φινάλε. Βλέπετε το ματς και ως ευκαιρία για ρεβάνς;

«Δεν θα το έλεγα ρεβάνς. Στον πρώτο γύρο είχαμε κυριαρχήσει στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλύτεροι και το σκορ έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο υπέρ μας. Δυστυχώς, όμως, έγινε το πέναλτι στο τέλος. Το Σαββάτο θα κυνηγήσουμε το ματς και με την τακτική και το πλάνο μας, πιστεύω πως θα πάρουμε κάτι καλό. Χρειαζόμαστε άλλωστε τους βαθμούς».

Θα μπείτε να κάνετε το παιχνίδι σας ή είναι ματς ειδικών συνθηκών;

«Επειδή έχουμε δεχτεί πολλά γκολ στον δεύτερο γύρο, πρέπει να κοιτάξουμε κυρίως την αμυντική μας προσήλωση και έπειτα να κυνηγήσουμε την επίθεση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ισχυρός στην έδρα του, αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.