Κυριακή με καταιγίδες στην Αρκαδία

Κυριακή με καταιγίδες στην Αρκαδία

Μάιος 28, 2017 - 09:51
0 σχόλια

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και ο πιο άστατος μήνας της άνοιξης μάς δείχνει τον χαρακτήρα του. Και τούτο διότι η ηλιοφάνεια θα εναλλάσσεται με τη βροχή την Κυριακή 28 Μαΐου, ενώ για δύο περιοχές της Αρκαδίας έχουν εκδοθεί ειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά, στην Τρίπολη την Κυριακή η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ ασθενής βροχή θα κάνει την εμφάνισή της μετά το μεσημέρι.

Περίπου ίδιο το σκηνικό και το Λεωνίδιο, όπου η θερμοκρασία θα ανεβεί στους 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά αναμένεται έντονη βροχόπτωση μετά το μεσημέρι.

Για τη Μεγαλόπολη έχει εκδοθεί δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά αναμένεται ισχυρή καταιγίδα μετά το μεσημέρι.

Και για τα ορεινά Λαγκάδια υπάρχει ειδοποίηση για ισχυρή καταιγίδα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.