Κυριακή για μπάνιο και όχι για ψώνια στην Τρίπολη

Κυριακή για μπάνιο και όχι για ψώνια στην Τρίπολη

Ιούλιος 16, 2018 - 10:43
1 σχόλια

Με τον υδράργυρο στους 34-36 βαθμούς Κελσίου, μέσα Ιουλίου, η Τρίπολη άδειασε την Κυριακή, ημέρα κατά την οποία είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους όσοι επιχειρηματίες επιθυμούσαν, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων.

Κατόπιν συνεννόησης με τους επιχειρηματίες, ειχε αποφασιστεί τα καταστήματα να μείνουν κλειστά, αλλά εφόσον κάποιος επιθυμούσε, μπορούσε να ανοίξει την επιχείρησή του.

Εξάλλου, στην Τρίπολη δραστηριοποιούνται και κάποιες αλυσίδες καταστημάτων, που ακολουθούν το πρόγραμμα της μητρικής εταιρίας.

Πάντως οι Τριπολίτες προτίμησαν την απόδραση στην κοντινότερη παραλία. Η πόλη άδειασε και όσοι μείναμε εδώ απολαύσαμε απογευματινές βόλτες με τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι εκπτώσεις θα συνεχιστούν ως τις 31 Αυγούστου.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μόνο όσοι δούλευαν και οι λαθρό έμειναν που ξέρουν από ζέστη. Τους παρέχουμε άλλωστε ''ψύξη-θέρμανση'' που έλεγε και ο Δένδιας της ΝΔούλας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.