Κυπελλούχος Ερασιτεχνών ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Κυπελλούχος Ερασιτεχνών ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Ιούνιος 11, 2018 - 15:10
0 σχόλια

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας είναι ο νέος Κυπελλούχος Ερασιτεχνών για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Νίκης Βόλου με 2-0 στο γήπεδο του Κερατσινίου το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Η ομάδα στα ημιτελικά απέκλεισε τον Παναρκαδικό έφθασε ως την κορυφή του θεσμού πηγαίνοντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών στην Κρήτη πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου ενώ στο 33' με κοντινό πλασέ του Κορέτα οι ασπρόμαυροι έκαναν το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μελανό σημείο του τελικού ο τραυματισμός του αμυντικού του Ο.Φ. Ιεράπετρας Ηλεία Καραγιάννη όπου αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο και λίγες ώρες αργότερα χειρουργήθηκε στο δεξί του πόδι.

Νίκη Βόλου (Στέγανος Ξηρόφωτος): Τζήμας, Χ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Λάιος, Κοντοές (46' Βουεδάκης), Ζιώγας, Ιορδανίδης, Μέτσε, Τζάθας, Ντινιωτάκης (70' λ.τ. Παπαδήμας), Αναστασίου.

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Ιωάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης (11' λ.τ. Μίγγας ,82' λ.τ. Πυθαρούλης), Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης (61' Μπιταξής), Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα (67' λ.τ. Κωνσταντίνου).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.