Κυπελλούχος Αεροπορίας η 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Κυπελλούχος Αεροπορίας η 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Μάιος 31, 2018 - 09:02
0 σχόλια

Η 124 ΠΒΕ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι η Κυπελλούχος ομάδα Αεροπορίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επικρατώντας το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαΐου της 114 ΠΜ με 3-1 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Η ομάδα της Τρίπολης ουσιαστικά δημιουργεί την δική της αυτοκρατορία στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αεροπορίας, αφού με την τρίτη συνεχόμενη κατάκτησή της γράφει την δική της ιστορία στον θεσμό.

Η αναμέτρηση ήταν άκρως συναρπαστική με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση του τροπαίου σε ένα παιχνίδι όπου κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η 124 ΠΒΕ ήταν πιο ψύχραιμη φθάνοντας στην νίκη και τον τίτλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας της 124 ΠΒΕ Λαμπράκης ο οποίος πραγματοποίησε τρεις απoκρούσεις στην ''Ρώσικη ρουλέτα'' των πέναλτι και άλλες τρεις σπουδαίες επεμβάσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες με το κύριο χαρακτηριστικό του τις πολλές δυνατές μονομαχίες δείχνοντας έτσι την θέληση και το πάθος των δύο αντιπάλων με την 114 ΠΜ να έχει μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 41' και την 124 ΠΒΕ να απαντά στο δεύτερο μέρος με μια, δυο καλές στιγμές.

Στην παράταση ο ρυθμός ανέβηκε με την 124 ΠΒΕ να πιέζει αναζητώντας το γκολ  όμως σπατάλησε τις καλές στιγμές που δημιούργησε με το παιχνίδι να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι μετά το ισόπαλο 0-0.

Εκεί η ομάδα του Παναγιώτη Μανούχου βρήκε τρεις φορές τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα Λαμπράκη από την άλλη να βάζει τρεις φορές στοπ στους αντιπάλους του και έτσι η 124 ΠΒΕ να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την 124 ΠΒΕ να πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου Αεροπορίας με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο να γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο και τα ειδικά μπλουζάκια την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων στις δύο ομάδες και ασφαλώς το τρόπαιο του νικητή στην 124 ΠΒΕ όπου όλη ομάδα μαζί ύψωσε στον ουρανό του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' μέσα σε χειροκροτήματα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του τελικού πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις μεταξύ των οποίων και στον Αξιωματικό και υπεύθυνο Αθλητισμού της 124 ΠΒΕ Παναγιώτη Μανούχο για την προσφορά του στον αθλητισμό μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Video: 

Arcadia Portal.gr Κυπελλούχος Αεροπορίας η 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.