Κυπελλούχος Αεροπορίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η 124 ΠΒΕ (pics)

Κυπελλούχος Αεροπορίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η 124 ΠΒΕ (pics)

Ιούνιος 14, 2019 - 21:10
0 σχόλια

Συλλέκτης μεταλλίων, πρωταθλημάτων και Κυπέλλων η αλλιώς η 124 ΠΒΕ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην ποδοσφαιρική κορυφή του πρωταθλήματος της Πολεμικής Αεροπορίας την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

124 ΠΒΕ για ακόμα μια χρόνια φθάνει με το απόλυτο μέχρι το τέλος της διαδρομής πίνοντας το νέκταρ της επιτυχίας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αποδυκνύοντας και πάλι πως είναι η κυρίαρχος του θεσμού.

Στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σχηματαρίου η ομάδα του Σμηναγού και μέτρ στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Παναγιώτη Μανούχου επιβλήθηκε με 2-0 της 114 ΠΜ και επέστρεψε στην Τρίπολη με το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σκόρερ για την 124 ΠΒΕ και των δύο τερμάτων ο Κουικουρίδης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Ιωνικό ενώ βάση εικόνας η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα καθώς είχε δύο δοκάρια με τον Φέστα και τον Κορνελάτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τερματοφύλακας της 124 ΠΒΕ ήταν ο Αντώνης Τσιφτσής του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος πραγματοποίησε μάλιστα εξαιρετική εμφάνιση καθώς κυριολεκτικά κατέβασε "ρολά" και δήλωσε παρών τις στιγμές που τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας και προπονητής Παναγιώτης Μανουχος δήλωσε πως η εφετινή ομάδα ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων ενώ δεν παρέλειψε να πει το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ στον Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την προετοιμασία της ομάδας και το αθλητικό υλικό δίνοντας ευχές στην Αρκαδίκή ΠΑΕ για καλή αθλητική χρονιά αλλά και να ευχαριστήσει την 114 ΠΜ για την άψογη φιλοξενία.

Το τέλος του αγώνα και του τελικού βρήκε την αποστολή της 124 ΠΒΕ να πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος σηκώνοντας ψηλά στον ουρανό του Σχηματαρίου την κούπα.

Για την 124 ΠΒΕ αγωνίστηκαν: Τσιφτσής, Καράμπελας, Φέστας, Χρονόπουλος, Μπάλας, Μανάλης,  Νιφορόπουλος, Μαρινόπουλος, Δρόσος, Ιατρόπουλος, Κουιρικίδης, Γκίτζιας, Κορνελάτος, Σιμιτζής, Βλαχόπουλος, Πολίμος.

Προπονητής: Μανούχος

Αρχηγός Αποστολής: Κοντίδης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.