Κύπελλο Αρκαδίας: Βρασιές-Λεωνίδιο 1-3 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Βρασιές-Λεωνίδιο 1-3 (vid)

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 14:54
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο επικράτησε χτες το απόγευμα επί των Βρασιών στον Άγιο Ανδρέα με σκορ 1-3 στον αγώνα για την Β' φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας και περασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 13', όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Κουρόγιωργα, ο Βλαχοπαναγιώτης από κοντά νίκησε τον Γιαννούση γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια το Λεωνίδιο πίεσε και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Σκαντζού τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η πίεση των φιλοξενουμένων απέδωσε καρπούς και στο 55' ο Μπαρμπόσα ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αν. Κυρίος.

Στο 72' ο Γρ. Λάτσης με ωραία ατομική προσπάθεια έστρωσε στον Τσεμπελή που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 και στο 78' ο Γρ. Λάτσης, που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3.  

Να σημειωθεί ότι οι Βρασιές αγωνίστηκαν με παίχτη λιγότερο από το 60' λόγω της αποβολής του Ηλ. Σούρσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr: Κύπελλο Αρκαδίας: Βρασιές-Λεωνίδιο 1-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.