Κύπελλο Αρκαδίας: Παγγορτυνιακός-Ορχομενός Λεβιδίου 1-4 (photos+video)

Κύπελλο Αρκαδίας: Παγγορτυνιακός-Ορχομενός Λεβιδίου 1-4 (photos+video)

Σεπτέμβριος 24, 2014 - 19:42
2 σχόλια

Την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας με σκόρ 1-4 πήρε ο Ορχομενός Λεβιδίου κόντρα στον Παγγορτυνιακό το απόγευμα της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου  στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Ο Ορχομενός ήταν καλύτερος από την ομάδα της Γορτυνίας και έφτασε στην νίκη σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο 18’ ο Σωτήρης Μούστος εκτέλεσε φάουλ ο Σιόλας που είχε προωθηθεί από την άμυνα του με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1. Στην συνέχεια του αγώνα ο Παγγορτυνιακός έφτασε δύο φορές κοντά στην ισοφάριση όμως ο Κουρόγιωργας δεν κατάφερε να βρεί δίχτυα και έτσι στο 39’ έπειτα από κόρνερ της ομάδας του Λεβιδίου η μπάλα δεν βγήκε σωστά από την περιοχή του Παγγορτυνιακού και ο Ντρέου με δυνατό σουτ αφού κόντραρε έγραψε το 0-2. Ο Παγγορτυνιακός αντέδρασε και κατάφερε να φτάσει στο γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου  δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο μάτς με τον Κουρόγιωργα να κάνει το 1-2 στο 45 με κοντινή καφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο  το Λεβίδι πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Σωτήρη Μούστο στο 54’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 1-3 και τον Τσούση στο 87’ με κοντινό πλασέ να κάνει το τελικό 1-4 και  να σφραγίζει έτσι την νίκη-πρόκριση του Ορχομενού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας εκεί που θα αντιμετωπίσει την Δόξα Μεγαλόπολης.

Παγγορτυνιακός: Κωτσίρος, Γιαννούλης, Παρασκευόπουλος(Σουρλίγκας), Βασιλείου, Karajani, Ζαφειρόπουλος(Νανούρης), Σιέττος, Καρκούλης, Γκαβέλας (Λαμπράκης),Κυριαζόπυλος, Κουρώγιοργας

Ορχομενός Λεβιδίου: Μακρής, Τσαρουχάς(Παρασκευόπουλος), Τσούσης, Σιόλας, Ηλιόπουλος, ΝDreu, Μακρής, Θ.  Μούστος, Μπακόπυλος, Σ. Μούστος(Κανακάρης), Νέζος(Ζιάζιαρης)

Βίντεο με τα γκόλ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Παγγορτυνιακός-Ορχομενός Λεβιδίου


2 Σχόλια

ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΗΣ.ΟΛΟ 5ρεσ και 6ρεσ ΘΑ ΜΕΤΡΑΤΕ

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ? ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΗΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.