Κύπελλο Αρκαδίας: Ορχομενός - Πανιώνιος Μεγ.1 - 1 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Ορχομενός - Πανιώνιος Μεγ.1 - 1 (vid)

Φεβρουάριος 25, 2017 - 20:50
0 σχόλια

Ορχομενός και Πανιώνιος σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό με την ομάδα του Λεβιδίου στην παράταση να είναι αυτή που πήρε το εισιτήριο για να διεκδικήσει του κύπελλο Αρκαδίας μαζί με το Λεωνίδιο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ορχομενός παίρνει την πρόκριση για τελικό κυπέλλου Αρκαδίας σε μία ιστορική στιγμή για την ομώνυμη ομάδα του Λεβιδίου που πανηγυρίστηκε δεόντως μετά την λήξη του συναρπαστικού αυτού αγώνα.

Η αναμέτρηση συναρπαστική, γεμάτη πάθος και θέληση και από τις δύο ομάδες με τον Πανιώνιο να προηγείται στο σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση αλλά τον Ορχομενό εκεί να ισοφαρίζει και σε συνδυασμό με το 0-1 της Μεγαλόπολης να παίρνει την πρόκριση στον τελικό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον Πανιώνιο να έχει την πρώτη ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Ζαραφέτα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Καραμπή και τον Ορχομενό να απαντά με την κεφαλιά του Θοδωρή Μούστου να σταματά στο δοκάρι του Γεωργακόπουλου. Αυτές ήταν και οι καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους με τον ρυθμό στην συνέχεια να πέφτει και να κυριαρχούν οι δυνατές μονομαχίες.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο αγώνας είχε την μορφή «σαν την γάτα με το ποντίκη» με τις δύο ομάδες να προσπαθούν η κάθε μία για τους δικούς της λόγους να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του έψαχνε το γκολ φθάνοντας με δυσκολία όμως στα αντίπαλα καρέ και ο Ορχομενός με έμφαση την σωστή αμυντική του λειτουργία να βρει τους κενούς χώρους και να χτυπήσει με ταχύτητα στην αντεπίθεση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Ορχομενό να έχει μία καλή στιγμή με τον Σωτήρη Μούστο από κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και λίγο αργότερα τον Ζόγκολι να χάνει τρομερή ευκαιρία αφήνοντας την ημιτελής αφού σε τετ α τετ θέλησε να περάσει τον Γεωργακόπουλο με τον νεαρό πορτιέρο του Πανιωνίου να τον σταματά σωτήρια για την ομάδα του.

Στο 67’ ο Πανιώνιος αιφνιδίασε τον Ορχομενό με τον Παπαδόπουλο έπειτα από γρήγορη εκτέλεση φάουλ να πιάνει έναν κεραυνό από μακρινή απόσταση κάνοντας το 0-1 με την ομάδα της Μεγαλόπολης να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στην συνέχεια κανείς δεν θέλησε να ρισκάρει με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν να χτυπήσουν τυχόν λάθος για να απειλήσουν με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Κάπου εκεί και με το παιχνίδι να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού η αναμέτρηση πήρε μια άγρια ομορφιά. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης ο Ορχομενός μετά από μία εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά του Ντρέου και γύρισμα του στην μικρή περιοχή είδε τον αλάνθαστο μέχρι εκείνο το σημείο Γιαννόπουλο στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα να την στέλνει στα δίχτα για το 1-1 μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος άγγιξε και πάλι το προβάδισμα με τον Μήτση με το σουτ να περνάει ελάχιστα έξω με τον Καραμπή και τον Σιόλα να έχουν ουσιαστική συμβολή στην φάση. Ο Ορχομενός προσπάθησε για ένα ακόμα γκολ με τον Δρόσο και τον Τρυφωνόπουλο που τους σταμάτησε ο Γεωργακόπουλος με τον Πανιώνιο να πιέζει κυρίως με στημένες μπάλες να μεταφέρει την πίεση μπροστά από την εστία του Ορχομενού. Το 1-1 παρέμεινε με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει την ομάδα του Λεβιδίου στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Ορχομενός Λεβιδίου: Καραμπής, Παρασκευόπουλος, Μήτρου, Σιόλας, Νέζος, Ντρέου, Μούστος Σ., Μούστος Θ., Βλαχοκυριάκος, Ζόγκολι, Σέχου.

Έπαιξαν και οι: Τρυφωνόπουλος, Δρόσος, Κωτσιόπουλος.

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Γεωργακόπουλος, Ριπαι, Μπουζιάνης, Παναγιωτίδης, Γιαννόπουλος, Καρασούλος, Μιχόπουλος, Κωστόπουλος, Μήτσης, Ζαραφέτας, Παπαδόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Σταυρόπουλος, Σταθούρος, Σιμόπουλος

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του επαναληπτικού αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Ορχομενό Λεβιδίου και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ορχομενός-Πανιώνιος Μεγ. 1-1 (παρ.)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.