Κύπελλο Αρκαδίας: Οι πρώτοι ημιτελικοί

Κύπελλο Αρκαδίας: Οι πρώτοι ημιτελικοί

Φεβρουάριος 14, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Εβδομάδα κυπέλλου Αρκαδίας για τις ομάδες που αποτελούν την τετράδα του φετινού θεσμού να είναι έτοιμες για τις πρώτες τους ''μάχες'' για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Βρασιές-Λεωνίδιο στον Άγιο Ανδρέα και Πανιώνιος-Ορχομενός στην Μεγαλόπολη είναι τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Στόχος λοιπόν και των τεσσάρων ομάδων να πάρουν από τον πρώτο αγώνα το επιθυμητό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς φόντο τα δύο εισιτήρια του φετινού τελικού του κυπέλλου Αρκαδίας.

Στο πρώτο ζευγάρι αυτό ανάμεσα στις Βρασιές και το Λεωνίδιο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που δεν είναι άλλο από το Λεωνίδιο ωστόσο οι ιδιαίτερα μαχητικές Βρασιές είναι έτοιμες και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να ανατρέψουν τα δεδομένα έχοντας στο πλευρό τους και την συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Το Λεωνίδιο το οποίο την Κυριακή (12/2) πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αρκαδίας και την άνοδο του στην Γ' Εθνική στρέφει πλέον την προσοχή του στον δεύτερο μεγάλο στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Στο άλλο ζευγάρι αυτό μεταξύ του Πανιωνίου Μεγαλόπολης με τον Ορχομενό λείπει το φαβορί με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις την συμμετοχή τους στον τελικό. Το νεανικό σύνολο του Πανιωνίου θέλει πολύ την συμμετοχή του σε έναν τελικό κυπέλλου Αρκαδίας και με ''όπλο'' του τον ενθουσιασμό και την έδρα θα επιχειρήσει να πάρει ένα θετικό γι' αυτόν αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Ορχομενός η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος με την εξαιρετική πορεία στην 'Α Αρκαδίας και την πολύ καλή του αγωνιστική εικόνα θέλει και αυτός με την σειρά του να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου και να διεκδικήσει έναν τίτλο. Για να γίνει αυτό ο Ορχομενός θα ψάξει στην Μεγαλόπολη ικανό αποτέλεσμα για πάρει την κατάσταση στα χέρια του αναφορικά με το δεύτερο παιχνίδι.

Είναι δεδομένο πως ο αγώνες αυτοί της ημιτελικής φάσης και τα ζευγάρια αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον και με τα δείγματα γραφής να οδηγούν στο συμπέρασμα για παιχνίδια θα κριθούν ίσως στην λεπτομέρεια.

''Round 1'' λοιπόν για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αρκαδίας σε 'Άγιο Ανδρέα και Μεγαλόπολη με τις τέσσερις ομάδες να ρίχνονται στην ''αρένα'' με τελικό προορισμό τον μεγάλο τελικό του Μαρτίου.

Ημιτελική Κυπέλλου Αρκαδίας (1η φάση)

Τετάρτη (15/2, 15:00)

Βρασιές-Λεωνίδιο

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Ορχομενός Λεβιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.