Κύπελλο Αρκαδίας: Νίκη πρόκριση για τον Παναρκαδικό στο Λεβίδι

Κύπελλο Αρκαδίας: Νίκη πρόκριση για τον Παναρκαδικό στο Λεβίδι

Οκτώβριος 09, 2019 - 18:04
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο Λεβίδι επικρατώντας του τοπικού Ορχομενού με 0-3 στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της Β' φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου.

Ο Ορχομενός είχε ευθύς εξ' αρχής δύσκολο έργο κόντρα στο τριφύλλι ωστόοσο πάλεψε, προσπάθησε και κοίταξε στα μάτια τον Παναρκαδικό ο οποίος κατάφερε να φύγει με την νίκη πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Έτσι λοιπόν ο Παναρκαδικός στην επόμενη φάση του Κυπελλου Αρκαδίας θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ Τρίπολης σε ένα άτυπο ντέρμπι Γ' Εθνικής και ο νικητής του ζευγαριού θα ολοκληρώσει την τετράδα των ημιτελικών μαζί την Τεγέα, τις Βρασιές και τον Πανθυρεατικό. 

Σκόρερ των τριών τερμάτων του Παναρκαδικού στο Λεβίδι στην νίκη του με 0-3 στον αγώνα Κυπελλου με τον Ορχομενό ήταν ο Αντωνόπουλος και ο Καναβέτας (στην επανεμφάνιση του) που βρήκε δύο φορές δίχτυα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.