Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός - Δόξα 3-3, 6-7 πεν. (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός - Δόξα 3-3, 6-7 πεν. (vid)

Σεπτέμβριος 30, 2018 - 20:35
0 σχόλια

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι η Δόξα Μεγαλόπολης πήρε την πρόκριση επί του Μαντινειακού και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Για να διαμορφωθεί το 6-7 υπέρ της Δόξας στα πέναλτι χρειάστηκε να μπουν συνολικά 6 γκολ στο παιχνίδι και να εκτελεστούν 14 πέναλτι σε μια αναμέτρηση διαφίμηση για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο γεμάτη θέαμα, δυνατές συγκινήσεις, ανατροπές και συνεχόμενες εναλλαγές συναισθημάτων.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης προηγήθηκε με το καλημέρα καθώς με την συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα ήρθε το 0-1 από τον Δρόσο. Ο σκληροτράχυλος όμως Μαντινειακός στην επανάληψη έκανε την ανατροπή. Στο 58' ο Ρότζερ (Δημήτρης Παπαδάτος) κέρδισε πέναλτι, ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη και έκανε το 1-1 στο πρώτο του γκολ, στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του στον Μαντινειακό. Στο 65' η πίεση των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αποστολόπουλου απέφερε καρπούς με τον Παπαγεωργίου μετά την κόντρα που έβαλε να χρίζεται σκόρερ για το 2-1. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει... Στο 89' ο προωθημένος Παναγιωτόπουλος έκανε με κεφαλιά το 2-2 στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση.

Στο 98' του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Σταματόπουλος με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 3-2 δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον Μαντινειακό όμως και πάλι η Δόξα βρήκε την λύση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζώη στο 111' του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης για το 3-3.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου υπήρξαν καποιες εξαιρετικές εκτελέσεις εκατέρωθεν. Με το σκορ στο 6-6 στην 7η εκτέλεση πέναλτι για τον Μαντινειακό ο Μπιτσάκου επέλεξε το κέντρο της εστίας, ο Δημητρέλης απέκρουσε και η ομάδα της Μεγαλόπολης πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Τέλος να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίχτες με τον Τάκη Τζαβαλά να δέχεται δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται στο 78' και τον Πάνο Αντώνακα από την Δόξα Μεγαλόπολης και αυτός με δεύτερη κίτρινη στο 103'.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Παπαδόπουλος 0-1

Σταματόπουλος 1-1

Κατσαρός 1-2

Παπαδάτος (Ρότζερ) 2-2

Ζώης 2-3

Μπούσγας 3-3

Δρόσος 3-4

Πάζι 4-4

Παναγιωτόπουλος 4-5

Μανδρώνης 5-5

Γιαννόπουλος (Κούα) 5-6

Παπαδόπουλος Ε. 6-6

Αλεξανδρής 6-7

Μπιτσάκου ΑΠΕΚΡΟΥΣΗ 6-7

Μαντινειακός (Αποστολόπουλος): Πανόπουλος, Μπιτσάκου, Παπαδόπουλος Ε., Ρούμπος, Παπαδόπουλος Α., Παπαδάτος, Μπούσγας, Μανδρώνης, Παπαγεωργίου (Τζααβαλάς), Πάζι, Γαβαλάς (Σταματόπουλος).

Δόξα Μεγαλόπολης (Κατσούλας): Δημητρέλης, Αλεξανδρής, Γιαννόπουλος, Γιαννακούλιας (Κόκο), Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Χασάλα (Σταθούρος), Ζώης, Δρόσος, Παπαδόπουλος, Κατσαρός.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός-Δόξα Μεγαλόπολης 3-3 (6-7 πεν.)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.