Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός - ΑΕΚ Τρίπολης 0-4 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός - ΑΕΚ Τρίπολης 0-4 (vid)

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 19:35
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης κόντρα στον ψυχωμένο και άριστα διαβασμένο Μαντινειακό πήρε την πρόκριση στην παράταση επικρατώντας με σκορ 0-4 στο παιχνίδι για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ο Μαντινειακός κατέθεσε την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο της Κάρτσοβας και με διπλή άμυνα ζώνης περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι αρκέστηκαν στην κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορούν να βρουν διαδρόμους με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Η ΑΕΚ είχε την σημαντικότερη της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά στο δοκάρι του Μειδάνη με τον Μαντινειακό να φθάνει κοντά στο γκολ στο 75ο λεπτό με το πολύ ωραίο σουτ του Πριόβολου να το διώχνει σε κόρνερ με εντυπωσιακό τρόπο ο Καπατσώρης.

Στην παράταση ο Μαντινειακός έμεινε από δυνάμεις με την ΑΕΚ Τρίπολης να πετυχαίνει γκολ στην πρώτη οργανωμένη ευκαιρία κάνοντας πιο εύκολη την συνέχεια σκοράροντας ακόμα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ου έξτρα 15λέπτου.

Για τον δικέφαλο σκόραραν οι Μάγγος , Λαφογιάννης, Ανδριανός και Αρδάμης.  Η ΑΕΚ Τρίπολης πήρε την πρόκριση ο Μαντινειακός όμως με το ανταγωνιστικό του πρόσωπο κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις φάσεις από τον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Μαντινειακό και την ΑΕΚ Τρίπολης.

Μαντινειακός (Λαγός-Σπανάκης): Δημητρίου, Κολλάρας, Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Λαγός, Μανδρώνης, Πριόβολος (Καλλιανιώτης), Παπαδάτος (Φωτόπουλος),  Γιάνναρος, Παπαγεωργίου (Μαρκόπουλος, Μουστόγιαννης), Μπαρμπαγιάννης.

ΑΕΚ Τρίπολης (Μειδάνης): Καπατσώρης, Τσαλγιτζόπουλος Θ. (Καττής), Αντωνιάδης, Μειδάνης, Καιάφας, Σελεμίδης (Μάγγος), Πετρόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Ζιούλης (Λαφογιάννης), Γκαναράς.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός-ΑΕΚ Τρίπολης 0-4


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.