Κύπελλο Αρκαδίας: Κορακοβούνι - Ερμής 0-1 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Κορακοβούνι - Ερμής 0-1 (vid)

Σεπτέμβριος 22, 2018 - 19:52
2 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της σκληροτράχηλης ομάδας του Κορακοβουνίου επικρατώντας 0-1 στο Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με μία φάση που σήκωσε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στο 42ο λεπτό με τον Ηλία Ιατρίδη για τους φιλοξενούμενους και τον Γιάννη Λυτρίβη για τους γηπεδούχους με τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Βεργέτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας από το Κορακοβούνι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο  Ηλίας Ιατρίδης κάνοντας το 0-1 στο 43' σε ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες το οποίο ήταν και το πρώτο επίσημο για την νέα σεζόν για το Κορακοβούνι.

Πλέον ο Ερμής με την πρόκριση του συνεχίζει στο Κύπελλο Αρκαδίας περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο του που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Βρασιές εναντίον του Λεωνιδίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Κορακοβούνι-Ερμής Μελιγούς 0-1


2 Σχόλια

Το σκορ επρεπε να ειναι μαγαλυτερο υπερ του Ερμη .Αν εμεις δεν αλλαξουμε προπονητη θα σωθουμε με το ζωρι οπως περυσι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.