Κύπελλο Αρκαδίας: Δόξα - Λεωνίδιο 0-2 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Δόξα - Λεωνίδιο 0-2 (vid)

Μάρτιος 09, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο και η ΑΕΚ Τρίπολης είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του εφετινού Κυπέλλου Αρκαδίας όπου και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον νομό μας.

Το Λεωνίδιο πέτυχε και δεύτερη νίκη κόντρα στην Δόξα με 0-2 στην Μεγαλόπολη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας και με συνολικό σκορ 3-0 πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Δύο γκολ του Τόνι Χαλίλι στο 41′ και στο 43′ ουσιαστικά έβαλαν στοπ στις όποιες ελπίδες της Δόξας με το Λεωνίδιο πλην του Αλβανού της σκόρερ να έχει σε μεγάλη μέρα και τον Κώστα Γιαννούση ο οποίος κατέβασε ρολά με σπουδαίες αποκρούσεις στο ενεργητικό του.

Η απουσία του Τόλη Παπαδόπουλου του πρώτου σκόρερ της Δόξας Μεγαλόπολης στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας ήταν εμφανής με τους Λεωνιδιάτες να φεύγουν με την νίκη και ταυτόχρονα να παίρνουν το εισιτήριο για τον εφετινό τελικό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Μεγαλόπολης.

Από: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Δόξα Μεγαλόπολης - Λεωνίδιο 0-2 Κύπελλο Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.