Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Τεγέα 1-2 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Τεγέα 1-2 (vid)

Σεπτέμβριος 28, 2019 - 18:38
10 σχόλια

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα η Τεγέα πήρε παλικαρίσια νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπελλου Αρκαδίας επικρατώντας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας της Δημητσάνας με σκορ 1-2.

Η Τεγέα προηγήθηκε πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό με τον Καραμπέτσο να σουτάρει σχεδόν από το κέντρο, τον Καραμπή να κάνει σοβαρό λάθος μιας δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι με τον Καραμπέτσο σε ανατροπή του Καραμπή με τον Βρούβα να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να είναι άστοχος με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στην συνέχεια η Δημητσάνα πήρε την πρωτοβουλία έχοντας καλές στιγμές με μακρινά σουτ του Βλάχου έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος άρχισε και πάλι με τον ίδιο υψηλό ρυθμό όπως και το πρώτο με την Τεγέα να σκοράρει και πάλι έπειτα από βολέ του Κωνσταντόπουλου λάθος της άμυνας της Δημητσάνας με τον Τζήλο να προλαβαίνει στην έξοδο κάνοντας το 0-2 στο 54'. Ωστόσο η Δημητσάνα 5' λεπτά αργόετερα κέρδισε πεάνλτι με τον Σααλαπάτα με τον Δήμο να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-2 και ουσιαστικά μπαίνοντας και πάλι στο κόλπο.

Από κει και πέρα η αναμέτρηση έγινε γκραν γκινιόλ με την Δημητσάνα να πιέζει και την άμυνα της Τεγέας μαζί τον Κωσνταντόπουλο να υψώνουν τοίχος αντέχοντας στους κραδασμούς. Στο 85' οι πράσινοι σε μια περίεργη φάση σημείωσαν γκολ με τον Καραμπέτσο με το τέρμα έπειτα από απόφαση διαιτητή και επόπτη να ακυρώνεται ως οφ σίαντ. Η Δημητσάνα στις καθυστερήσεις είχε τριπλή ευκαιρία χαμένη με την Τεγέα να πανηγυρίζει με το σφύριγμα της λήξης μια μεγάλη πρόκριση.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας της Δημητσάνας με την Τεγέα.

Δημητσάνα: Καραμπής, Προκόπος, Καράμπελας, Σταυρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Βλάχος, Τσαρουχάς (Ζάβος, Ζιάζιαρης), Δήμος, Βλαχοκυριάκος, Σαλαπάτας, Δημάκος.

Α.Ο. Τεγέας: Κωνσταντόπουλος, Πλαντζάς, Σπηλιωτόπουλος, Τσιώρος, Βρούβας (Βλάσης), Γκίτζιας, Νέζος (Παντόζι), Δούκας (Μπέλτσος), Τζήλος, Καραμπέτσος, Στασινός.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα-Τεγέα 1-2


10 Σχόλια

ΓΑΤΟΣ...

Οι καλοπληρωμενοι παιχταραδες της δημητσανας δεν έκαναν τίποτα?? Περαστικά.. Έχουν να δουν φέτος στο πρωτάθλημα.....

ΣΤΟ ΠΡΩΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ,ΑΣΤΡΟΣ,ΤΕΓΕΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.