Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Πανιώνιος Μεγ. 5-0 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Πανιώνιος Μεγ. 5-0 (vid)

Σεπτέμβριος 22, 2019 - 21:01
3 σχόλια

Η Δημητσάνα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον νεανικό Πανιώνιο Μεγαλόπολης επικρατώντας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με 5-0 παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σκόρερ για την Δημητσάνα ο Κώστας Βλαχοκυριάκος (2), ο Τέλης Σαλαπάτας (2) και ο Ζάβος (1) σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια περεταίρω ανάλυσης. Ν ασημειωθεί ότι η Δημητσάνα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Τεγέα.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Β' φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στη Δημητσάνα και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 5-0


3 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!ΑΝ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΝΑΜΕ Α ΤΟΠΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 6-0 ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ.....

δυστηχως ομαδα πολυ καλη την διαλυσανε οι 'μεγαλοπαραγοντες' της πλακας.. Η μεγαλοπολη τελειωσε ποδοσφαιρικα τους εχουν παρει χαμπαρι ολους και τους με και τους δε και τους εχουν αμολησει .. Γηπεδο αθλιο , διοικησεις οτι νανε ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.