Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-2 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-2 (vid)

Φεβρουάριος 27, 2019 - 18:06
0 σχόλια

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ενόψει της ρεβάνς ΑΕΚ Τρίπολης και Ολυμπιακός Λεωνιδίου μετά το 3-2 του πρώτου ημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο μέρος όμως ο Ολυμπιακός με δύο γκολ στην επανάληψη έδωσε άλλο ενδιαφέρον σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για την διαιτησία του κ. Αγγελάκου για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και για μη υπόδειξη επίσης πέναλτι σε ανατροπή του Κολιόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ Τρίπολης μπήκε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό με ένα τρομερό μακρινό σουτ του Δήμου άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις με κορυφαία αυτή του Σαλαπάτα από το μισό μέτρο. Ο Πρίφτης στο 28' έπειτα από ασίστ του Κολιόπουλου έκανε το 2-0 με τον Κολιόπουλο να χρίζεται σκόρερ στο 35' για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 51' με τον Αβίντογλου σε μια φάση που αμφισβητήθηκε με τον ίδιο να το εκτελεί και να μειώνει και 5' λεπτά αργότερα και πάλι ο Αβίντογλου με σουτ από το ύψος της περιοχής να βάζει και πάλι την ομάδα του στο κόλπο κάνοντας το 3-2. Η ΑΕΚ και πάλι ανέλαβε τα ηνία χωρίς όμως να μπορέσει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού με το 3-2 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.