Τατούλης
symvolo

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Στημένες θηλιές εντοπίστηκαν στη Σιλίμνα

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Στημένες θηλιές εντοπίστηκαν στη Σιλίμνα

Δεκέμβριος 04, 2018 - 21:00
0 σχόλια

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Καρπούζος Ιωάννης, Φούτρης Νικόλαος και Καγιούλης Δημήτριος δέχτηκαν τηλεφώνημα από κυνηγό ο οποίος τους ανέφερε ότι στην περιοχή ‘Νεκροταφείο’ του Δ.Δ. Συλίμνας Δήμου Τριπόλεως όπου ασκούσε θήρα, ο κυνηγετικός του σκύλος παγιδεύτηκε σε θηλιά-βρόγχο που ήταν στημένη στην περιοχή.

Οι θηροφύλακες έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ο σκύλος ελευθερώθηκε από την θηλιά και διαπίστωσαν ότι πράγματι στην ευρύτερη περιοχή ήταν στημένες και άλλες τρείς (3) θηλιές οι οποίες ήταν κατάλληλες για παγίδευση αγριόχοιρων. Έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση τις επόμενες ημέρες μήπως και εμφανιστεί ο κάτοχός τους προκειμένου να συλληφθεί αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Στην συνέχεια προχώρησαν στην κατάσχεσή τους και υπέβαλαν στο Δασαρχείο Τριπόλεως την σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τον Δασικό Κώδικα.

ΤΟ Δ.Σ.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.