Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Νέα μήνυση για κυνήγι χωρίς άδεια

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Νέα μήνυση για κυνήγι χωρίς άδεια

Ιανουάριος 22, 2019 - 16:12
0 σχόλια

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Κατσαρελάς Κων/νος, κατά την άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων στην περιοχή «Κερασούλας» Τ.Κ. Μάλης της Δ.Ε. Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας, εντόπισε περί ώρα 08.30 δύο άτομα να ασκούν θήρα λαγού με τέσσερις σκύλους δίωξης. Τους αναγνώρισε αλλά όταν τους πλησίασε προκειμένου να τους ελέγξει αυτοί αρνήθηκαν λέγοντάς του ότι δεν δέχονται έλεγχο από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες.

Άμεσα ο κ. Κατσαρελάς ενημέρωσε το Α/Τ. Κυπαρισσίας για αυτό το περιστατικό απείθειας, ενημερώθηκε ότι το ένα εκ των δύο ατόμων δεν είχε θεωρημένη άδεια για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο και κάλεσε για συνδρομή τους συναδέλφους του κ.κ. Φωτεινόπουλο Δημήτριο και Γιαννακόπουλο Γεώργιο που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Όταν οι συνάδελφοί του έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το ένα άτομο -αυτό που δεν είχε άδεια – είχε διαφύγει και ότι το άλλο άτομο αρνήθηκε και πάλι τον οποιοδήποτε έλεγχο.

Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν για το συμβάν αυτό και τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας κινώντας ταυτόχρονα τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες (υποβολή μήνυσης κ.τ.λ.). Έπειτα από την υποβολή της μήνυσης αυτής, το Δασαρχείο Κυπαρισσίας ανακάλεσε την άδεια θήρας του ατόμου που αρνήθηκε τον έλεγχο.

ΤΟ Δ.Σ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.