Κυκλώνας ΠΑΣΟΚικός

Κυκλώνας ΠΑΣΟΚικός

Σεπτέμβριος 29, 2018 - 09:45
0 σχόλια

Πέρασε η Άλωση και ο στόχος επετεύχθη: Γιορτάσαμε, πυροτεχνιάσαμε, παρελάσαμε, ψηφίσματα παραδώσαμε, όλα κομπλέ! Τώρα: αν είδαμε χορόδραμα, θεατρικό δρώμενο, παράσταση, αναπαράσταση…

Ούτε η Άρτεμις ξέρει ούτε την ένοιαξε!

Αλλά μην βιάζεστε να κρίνετε: τα εργοστάσια θα βγάλουν πίσσα, θα κλείσουν και οι λακκούβες. Ρέει χρήμα προεκλογικό από την κορυφή! Σου λέει, τέτοια και τόσα έργα θα έχουμε να δούμε από τη Μεταπολίτευση. Πάμε για γενικό ρεκτιφιέ, να βουλώσουν και τα στόματα στο παρά πέντε.

Ωσάν τον κυκλώνα τον «Ζορμπά» ήρθε και ο Οδυσσέας, με αφορμή και την παρουσία της Φώφης, και τους ξεσήκωσε όλους στην πρωτεύουσα του Μοριά. Ποιον θα στηρίξουμε, ορέ αδέρφια; Ποιος θα είναι ο εκλεχτός μας, βροντοφώναξε και όλη γη εσείσθη! 

Μόνο που δεν μας είχαν ενημερώσει να κλείσουμε τα σχολεία και τους παιδικούς.

Τι είναι και αυτό πάλι με την πολιτική προστασία; Με κάθε «Ζορμπά» και με 7 μποφόρ πλέον τα παιδιά δεν θα πηγαίνουν σχολείο; Έλεος, ζηλεύω πια, εγώ πήγαινα στον φαντασματο-σχολείο μου με τα χιόνια!

Και ας επανέλθουμε στα πράσινα.. Και που λέτε.. από τις φωνές, τα  πατώματα άνοιξαν, και έπεσε μέσα ο Μήτσος Α’ και ο Μήτσος Β’ και εξαφανίστηκαν. Γιατί, φιλαράκια μου, σαν να μην μας έφτανε ο ένας Μήτσος, ήρθε και ο δεύτερος να συμπληρωθεί το καρέ! 

Και λέω καρέ, γιατί έχουμε: έναν Νίκολάκη, έναν Κωστάκη και δύο Μήτσους. Πω! Μήτσους εις το τετράγωνο…. Πόσα να αντέξω;

Κάτι άκουσα για τον πρώην Τεγέας, αλλά και αυτός ακόμα ψάχνεται. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι του γίνεται. 

Τσατίστηκαν λοιπόν, φιλαράκια μου, οι Μήτσοι και αποχώρησαν διαδοχικά από το στρογγυλό τραπέζι της κεντροαριστερής παράταξης. Τι θα γίνει τελικά, ποιος θα λάβει το χρίσμα; Κοντός ψαλμός αλληλούια. 

Και, βρε παιδιά, μην τσακώνεστε, όλοι θα πάρετε κάτι και στην τελική, άμα δεν πάρετε το κομμάτι της κεντροαριστεράς, κάποιο ξεροκόμματο θα μείνει και από την πιο αριστερά. Πολλά θα δούνε τα ματάκια μας.

Πολλά τα αγόρια που σφάζονται για το χρίσμα του κόμματος που κυβερνά. 

Ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο περιμένετε φίλοι μου, έτσι; Πείτε την αλήθεια: ψάχνετε ένα δροσερό πρόσωπο να μας ανανεώσει και να σας τάξει; Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι φαντασματάκι και όλα τα ξέρω, δεν έχω μάθει για κάποιο φρέσκο πρόσωπο με αέρα ανανέωσης. 

Αλλά, πού ξέρετε; Το φθινόπωρο μπορεί να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.