Κυκλοφοριακή ρύθμιση για εργασίες στην έξοδο του Λεωνιδίου προς Κοσμά

Κυκλοφοριακή ρύθμιση για εργασίες στην έξοδο του Λεωνιδίου προς Κοσμά

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 08:53
0 σχόλια

Με ανακοίνωσή της η εταιρία ΤΕΧΝΗΚΟΝ ΑΤΕ, ανάδοχος του Έργου "Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου", ενημερώνει για την έναρξη εργασιών επί του κεντρικού οδικού δικτύου του οικισμού του Λεωνιδίου από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην περιοχή "Στάη" και συγκεκριμένα στην έξοδο προς Κοσμά, καθώς και για την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα τηρηθεί κατά τις ημέρες των εργασιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών εκσκαφών και επίχωσης ορυγμάτων δικτύου για την τοποθέτηση αγωγών βαρύτητας ,που αφορούν το έργο με τίτλο  «Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου»  και θα πραγματοποιηθούν επί του ανώνυμου οδικού δικτύου που από το τέλος του παραποτάμιου (προς Κοσμά) έως και τα όρια του οικισμού (οικία Σταθούση).

Κατά τη διάρκεια έως και το πέρας των εργασιών θα τηρηθεί κυκλοφοριακή ρύθμιση σύμφωνα με το υπ αριθμ 20/06-09-2017 Πρακτικό της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου και θα εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή πιθανής κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Οποιαδήποτε βλάβη κι αν προκληθεί, πρόκειται να αποκατασταθεί πλήρως μετά το πέρας της λειτουργίας των συνεργείων μας. (ώρες εργασίας 07.30 -17.30).

Για οποιαδήποτε πληροφορία  και τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ:  ΤΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27570 23322/698 122 8558

(ΠΗΓΗ: leonidion.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.