Τατούλης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επ.Ο. Καμάρα - Γούπατα - Άκοβο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επ.Ο. Καμάρα - Γούπατα - Άκοβο

Μάρτιος 24, 2019 - 09:33
0 σχόλια

Ο διευθυντής της Διέυθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας αποφασίζει:

1. Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Καμάρα –Γούπατα- Άκοβο του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, και συγκεκριμένα από την 25,2 χ/θ έως την 27,3 χ/θ και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω κατολισθήσεων και καθίζησης του οδοστρώματος στην ανωτέρω Επ. Ο.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής στην Τ.Κ. Ακόβου θα διεξάγεται μέσω της Τ.Κ. Δυρραχίου.

2. Η Π.Ε. Αρκαδίας/Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, υποχρεούται καθ΄όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)

3. Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευση της, έως και την έκδοση σχετικής απόφασης διακοπής κυκλοφορίας κατόπιν μελέτης από την αρμόδια Υπηρεσία.

4. Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν. 2696/1999 Φ.Ε.Κ. τ.Α΄ - 57/23-3-1999), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

5. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας .-

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.