Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Οκτώβριος 23, 2014 - 19:44
2 σχόλια

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στις 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «γραφείο τελετών» ιδιοκτησίας Γιαννόπουλου Δημητρίου του Γεωργίου, που βρίσκεται επί της οδού Αγ. Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.
2. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αντιγόνης (και την προέκτασή της στο τμήμα εκτός σχεδίου που είναι κύρια δημοτική οδός) στη Δ.Κ. Τρίπολης.
3. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για δημιουργία διαβάσεων πεζών στην οδό Μαινάλου στη Δ.Κ. Τρίπολης.
4. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για δημιουργία διαβάσεων πεζών κλπ. στην οδό Θεμιστοκλέους (περιοχή Παναρκαδικού Νοσοκομείου) στη Δ.Κ. Τρίπολης.
5. Κυκλοφοριακή ρύθμιση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Καραϊσκάκη (περιοχή Σεχίου) στη Δ.Κ. Τρίπολης.
6. Κυκλοφοριακή ρύθμιση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης στην οδό Αρβάλη (εντός σχεδίου), στη Δ.Κ. Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗ ΜΑΙΝΑΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ, ΟΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΡΛΟΥ-ΤΟΥΡΛΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ; ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

τελικά με τα κολωνάκια στην γεωργίου α΄τι έγινε πρόεδρε? δεν θα τα βγάλεις ? αργείς και διαμαρτύρονται οι ψηφοφόροι σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.