Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Αύγουστος 31, 2018 - 19:32
1 σχόλια

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας
 Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 2 του Ν. 2696/1999 ( Α-57) « Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 2. Τις διατάξεις του άρθρου 8 παρ. 4 εδ. α’ και β’ του Ν. 2800/2000 ( Α-41)
3. Τις διατάξεις του άρθρου 11 του Π.Δ. 141/91 ( Α-58) « Αρμοδιότητες Οργάνων και Υπηρεσιακές ενέργειες προσώπων Υ.Δ.Τ. σε θέματα οργάνωσης υπηρεσιών».
4. Την υπ΄αρίθμ 7458/18/1708158 από 29/8/2018 αναφορά του Τ.Τ. Τρίπολης.
5. Την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Αστέρας Τρίπολης – Α.Ε.Κ.» που θα λάβει χώρα την 01-9-2018 και ώρα έναρξης 21:30, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη για την διοργάνωση SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2018-2019.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
1. Καθορίζουμε ως οδούς μίας κατευθύνσεως (μονόδρομοι) την ανωτέρω ημερομηνία (01-9-2018) που θα διεξαχθεί στο παρακείμενο της οδού Γ. Τερτσέτη γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης « Θεόδωρος Κολοκοτρώνης » και αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ. για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια αυτού και δύο (2) ώρες μετά την λήξη αυτού, τα τμήματα των κατωτέρων οδών:
α. Το τμήμα της οδού Αμυκλών , από τη συμβολή της με την οδό Σαχτούρη έως την συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη με κατεύθυνση προς οδό Γ. Τερτσέτη τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ.
β. Το τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη από την συμβολή της με την οδό Αμυκλών έως την κεντρική είσοδο του γηπέδου Αστέρα, με κατεύθυνση το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ.
γ. Το τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη από το ύψος της κεντρικής εισόδου του γηπέδου του ΑΣΤΕΡΑ έως το τέρμα αυτής (Γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου) τρεις (3) ώρες πριν , κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα και δύο (2) ώρες μετά τη λήξη αυτού με κατεύθυνση προς το τέρμα της εν λόγω οδού (ήτοι γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου.)

δ. Το τμήμα της ανώνυμης ασφάλτινης παράπλευρης του Αυτοκινητοδρόμου οδού από την συμβολή αυτής με την οδό Γ. Τερτσέτη έως την συμβολή με την οδό Τεγέας τρεις (3) ώρες πριν , κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και δύο (2) ώρες μετά την διεξαγωγή αυτού με κατεύθυνση προς την οδό Τεγέας.
ε. Το τμήμα της οδού Βούλγαρη από τον αριθμό 20 έως την όπισθεν του γηπέδου (είσοδο θύρας τρία (3) φιλοξενούμενων οπαδών) τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Α΄ ημιχρόνου του αγώνα με κατεύθυνση την προαναφερόμενη όπισθεν είσοδο του γηπέδου. Το εν λόγω τμήμα έως τον αριθμό 20 κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Β΄ ημιχρόνου του αγώνα και δύο (2) ώρες μετά την λήξη αυτών με κατεύθυνση την οδό Αμυκλών έως τον αριθμό 20 της ανωτέρω οδού Βούλγαρη.
2. Απαγoρεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος στα τμήματα των ανωτέρω οδών (και από τις δύο πλευρές) της παρ. 1, κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και κατά τις ως άνω ώρες.
3. Η απόφαση αυτή ισχύει την 1-9-2018 (έως 2-9-2018, όπου ορίζεται ανωτέρω ρύθμιση και μετά τη λήξη του αγώνα) κατά τις ώρες που αναφέρονται στην παράγραφο 1 της παρούσας.
4. Να τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης ή να πραγματοποιηθεί ρύθμιση κυκλοφορίας από τροχονόμους του Τ.Τ. Τρίπολης όπου κρίνεται απαραίτητο.

5. Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999, ΦΕΚ 57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

6. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ως τροπ. και ισχύει.-

Ο ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.