Κυανόλευκος «οικογενειακός» καφές (pics)

Κυανόλευκος «οικογενειακός» καφές (pics)

Δεκέμβριος 07, 2017 - 19:17
0 σχόλια

Ίσως πολλές φορές η έννοια «ομάδα – οικογένεια» να μοιάζει τετριμμένη ωστόσο στην περίπτωση του Αρκαδικού αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα του κλίματος που υπάρχει διαχρονικά στον σύλλογο.

Ο Αρκαδικός είναι οικογένεια και το δείχνει σε κάθε περίπτωση εντός και εκτός παρκέ στέλνοντας το μήνυμα πως το μπάσκετ στην Τρίπολη είναι κάτι διαφορετικό, είναι απλά τρόπος ζωής.

Ο ΣΕΦΑ προετοιμάζεται για την πιο κρίσιμη (μέχρι την επόμενη όπως είπε κάποτε και ο τεράστιος  Νίκος Γκάλης) αναμέτρηση της εφετινής χρονιάς κόντρα στον Αμύντα σε έναν πρόωρο τελικό όπου η νίκη δεν είναι απλά μονόδρομος αλλά επιτακτική ανάγκη επιβίωσης για την συνέχεια.

Εκτός από τις σκληρές προπονήσεις σημαντικό για έναν αθλητή και για μία ομάδα γενικότερα είναι οι ώρες χαλάρωσης, ηρεμίας και αποφόρτισης μακριά από το γήπεδο αλλά και ο τρόπος αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου.

Στον Αρκαδικό φαίνεται πως και εδώ υπάρχει η λύση που ασφαλώς συνάδει με τον όρο «οικογένεια». Έτσι λοιπόν to  προπονητικό επιτελείο μαζί με τους παίκτες όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα απόλαυσαν τον καφέ τους στο γνωστό καφέ «Blend» με θέα την Πλατεία του Άρεως με τα χαμόγελα όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες να έχουν την τιμητική τους.

Και επειδή οι καλές παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία όπως αναφέρει στους στίχους του και ο Διονύσης Σαββόπουλος οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και το τι σημαίνει τελικά Αρκαδικός.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.