Το «κυανόλευκο» γλέντι των αποδυτηρίων και οι πρώτες δηλώσεις (vid)

Το «κυανόλευκο» γλέντι των αποδυτηρίων και οι πρώτες δηλώσεις (vid)

Απρίλιος 23, 2016 - 23:10
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης επέστρεψε στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια επικρατώντας στο μπαράζ του Πανθυρεατικού με 1-3 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε από τους παίχτες και τους φιλάθλους της Δόξας έδωσαν την σκυτάλη στο ξέφρενο γλέντι των αποδυτηρίων με τους παίχτες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας της Μεγαλόπολης να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα αποδυτήρια ήρθε το ξέσπασμα με τα τραγούδια και τα συνθήματα ασφαλώς να έχουν την τιμητική τους για την ομάδα της Δόξας που ήπιε το νέκταρ της ευτυχίας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Λίγα μέτρα έξω από τα κυανλοελυκα αποδυτήρια ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές με τις αφιερώσεις, τα πειράγματα, τις ατάκες, την συνέχεια στα μπαράζ ανόδου αλλά και το προεδρικό πριμ να κυριαρχούν.

Ο προπονητής της Δόξας Βασίλης Κούβαλης, οι ποδοσφαιριστές Νίκος Λυμπερόπουλος και Σταύρος Δημητρέλης και ασφαλώς ο πρόεδρος της ομάδας Νότης Βλασόγιαννης έδωσαν το δικό τους στίγμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το «κυανόλευκο» γλέντι των αποδυτηρίων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.