Κυανόλευκη «γροθιά» για την νίκη

Κυανόλευκη «γροθιά» για την νίκη

Φεβρουάριος 02, 2018 - 10:56
0 σχόλια

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ξεκινάει με τον Αρκαδικό να υποδέχεται το Σάββατο (3/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το Μαρούσι για την 16η αγωνιστική.

Το ιστορικό Μαρούσι με ρεκόρ 6-9 βρίσκεται στην 10 θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας μια σταθερή ομάδα και ένα ανταγωνιστικό και σκληροτράχηλο σύνολο που έχει βάλει από τον πρώτο γύρο τις βάσεις για γρήγορη παραμονή και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Αρκαδικός από την άλλη με ρεκόρ 3-12 είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα δίνοντας την δική του μάχη επιβίωσης έχοντας ως προτεραιότητα να καλύψει το έδαφος στον δεύτερο γύρο για να μπορέσει να πετύχει τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της σωτηρίας του.

Είναι δεδομένο πως ο ΣΕΦΑ χρειάζεται νίκες για να μπορέσει να πάρει ώθηση προς τα επάνω και για να μπορέσει να δει την συνέχεια με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία και τέτοιου είδους αγώνες όπως αυτός που έρχεται σε λίγες ώρες με το Μαρούσι το ροζ φύλλο δεν είναι απλά αναγκαίο αλλά αυτοσκοπός.

Είναι πολύ σημαντικό τόσο κόντρα στο Μαρούσι αλλά και στα υπόλοιπα κρίσιμα παιχνίδια που είναι προσεχώς στην Τρίπολη η ομάδα να εκμεταλλευτεί την έδρα της και το ΔΑΚ Τρίπολης να αποτελέσει το ορμητήριο που θα οδηγήσει τους κυανόλευκους στο τέλος της σεζόν στην παραμονή στην Α2.

Η αγωνιστική άνοδος του Αρκαδικού ήρθε η ώρα να μετουσιωθεί και σε θετικά αποτελέσματα με την ομάδα να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό momentum και αναζητά την σπίθα τις νίκης που θα μεταβάλει την ψυχολογία και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίχτες.

Ο Αρκαδικός που πρέπει να πάρει παιχνίδια στην έδρα του χρειάζεται για μία ακόμα φορά το γεμάτο γήπεδο και την ενέργεια του κόσμου του πόσο μάλλον σε μια αναμέτρηση αυτής της κρισιμότητας και της σημασίας όπως με το Μαρούσι.

Οι φίλαθλο μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί και αποτελούν τον έκτο παίχτη αυτής της ομάδας και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και κόντρα στο Μαρούσι με τον κόσμο της Τρίπολης να προετοιμάζεται για μία ακόμα φορά να σταθεί στο πλευρό του Αρκαδικού ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο κλειστό ΔΑΚ Τρίπολης είναι ελεύθερη η είσοδος στους μαθητές.

Το παιχνίδι είναι επικίνδυνο κρύβοντας πολλές παγίδες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και προσπάθεια σε όλη την διάρκεια και ασφαλώς την δυναμική από την εξέδρα και την φωνή όλων.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Αρκαδικού για τον αγώνα με το Μαρούσι οι κυανόλευκοι είναι απόλυτα έτοιμοι σε πνευματικό αλλά και προπονητικό επίπεδο και γεμάτοι πάθος για να πάρουν το πολυπόθητο 4ο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.