Κυανόλευκη «Ανάσταση» για την παραμονή

Κυανόλευκη «Ανάσταση» για την παραμονή

Απρίλιος 18, 2017 - 19:46
0 σχόλια

Λίγες μόνο ημέρες μετά την Ανάσταση του Κυρίου και το Πάσχα υπάρχει και πάλι τζάμπολ στην Α2 κατηγορία μπάσκετ την Τετάρτη (19/4, 17:00) με τον Αρκαδικό να ρίχνεται στην μάχη και να φιλοξενεί τον Εθνικό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ενόψει της τελικής ευθείας της ομάδας της Τρίπολης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η μίνι διακοπή έδωσε την δυνατότητα να πάρουν οι ''πολεμιστές'' απαραίτητες ανάσες και να αποφορτιστούν πνευματικά από την σκληρή καθημερινότητα των προπονήσεων μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, όπου και πέρασαν τις Άγιες μέρες, με τους παίχτες του Αρκαδικού να βρίσκονται ξανά στο παρκέ με περισσότερη δύναμη για την συνέχεια που θα κρίνει την φετινή χρονιά.

Ο Αρκαδικός από την 11η θέση μπορεί να είναι πολύ κοντά στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play out, είναι όμως και πολύ κοντά στο να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας που θα του εξασφαλίσει ένα επιπλέον παιχνίδι στην Τρίπολη μαζί με τον κόσμο του για να μπορέσει να πετύχει τον φετινό του στόχο.

Αυτός ο ρεαλιστικός πια στόχος της εξασφάλισης του πλεονεκτήματος της έδρας από την regular season της Α2 στα play out περνάει από τον πολύ κρίσιμο αλλά και επικίνδυνο αγώνα κόντρα στον σκληροτράχηλο και πολύ ανταγωνιστικό και φέτος Εθνικό το απόγευμα της Τετάρτης (19/4, 17:00) στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Αρκαδικός χρειάζεται όσο τίποτα την νίκη, το ροζ φύλλο αγώνα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος και βέβαια θα τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται που είναι εξίσου δύσκολα και σημαντικά.

Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό κρύβει πολλές παγίδες καθώς η Πειραϊκή ομάδα πέραν του πολύ καλού ρόστερ και των επιλογών που διαθέτει αγωνίζεται χωρίς άγχος στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό ηχεί ως καμπανάκι στα αφτιά των παιχτών του Γιάννη Διαμαντάκου που έχουν ξεκάθαρο κίνητρο και θέλουν να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή.

Βάσει λοιπόν του προγράμματος 4 στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου ο ΣΕΦΑ θέλει και πρέπει να κάνει 3 νίκες (εντός με Εθνικό και Ψυχικό, εκτός με Παγκράτι) παιχνίδια που έχουν μαρκαριστεί από τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ υπάρχει ακόμα και το εκτός έδρας της επόμενης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο που μια ενδεχόμενη ήττα είναι εντός προγράμματος.

Η ομάδα της Τρίπολης ξέρει πως αν εκμεταλλευτεί την έδρα της στους εντός έδρας αγώνες με Εθνικό και Ψυχικό και πάρει την εκτός έδρας νίκη της τελευταίας αγωνιστικής με το Παγκράτι θα είναι στην 11η θέση έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και την δυνατότητα να αντιμετωπίσει στην σειρά την ομάδα που θα τερματίσει στην 14η θέση του πρωταθλήματος.

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στην χρονιά έτσι και σε αυτό κόντρα στον Εθνικό ο Αρκαδικός χρειάζεται και έχει ανάγκη την δύναμη του κόσμου του και το γεμάτο γήπεδο για να μπορέσει να πάρει την απαιτούμενη ενέργεια για να φθάσει σε ακόμα μία σημαντική (μέχρι την επόμενη) επιτυχία.

Αρκαδικός-Εθνικός. Όλοι μαζί, με μια φωνή για την παραμονή...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.