Κυριαρχούν νεολαία και γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τις περιφερειακές εκλογές στην Αρκαδία

Κυριαρχούν νεολαία και γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τις περιφερειακές εκλογές στην Αρκαδία

Αύγουστος 26, 2010 - 19:00

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας μιλώντας στο 36° Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στη Μεγαλόπολη έδωσε τους οκτώ πρώτους υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Αρκαδία.

Τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο κατέχει ο Ηλίας Γιαννακούρας αδελφός του Μήτσου του Πέρδικα, γιατί μας εμπνέουν τα ιδανικά, οι αγώνες και οι θυσίες των αγωνιστών της Εθνικής ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Και ο Πέρδικας είναι ένα ζωντανό σύμβολο που δείχνει το δρόμο της τιμής και του καθήκοντος για τις νεότερες γενιές.
Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ακόμα:
• Ο Αλεξόπουλος Παναγιώτης, εργάτης, Πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Αρκαδίας
• Η Αργυροπούλου Γεωργία, 24 χρονών εργαζόμενη φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομίας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αρκαδίας του ΚΚΕ
• Ο Διαμαντάκος Ηλίας, 24 χρονών, φωτογράφος, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας της ΚΝΕ
• Ο Κολοβός Δημήτρης, 43 χρονών - τρίτεκνος αγρότης μέλος της Παναγροτικής Συσπείρωσης, της ΠΑΣΥ. Μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αρκαδίας του ΚΚΕ.
• Η Μανιάτη Γιάννα, 27 χρονών οικονομολόγος, εργαζόμενη σε λογιστικό γραφείο, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αρκαδίας του ΚΚΕ.
• Η Ραδαίου Σμαρώ, 22 χρονών εργαζόμενη φοιτήτρια, πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών.
• Η Φράγκου Φωτεινή, 50 χρονών πολύτεκνη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γορτυνίας, εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων.
Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ συνδυάζει τα κοινωνικοταξικά κριτήρια με κυρίαρχο, ότι η πλειοψηφία αυτών είναι εργαζόμενοι, καθώς και τα ηλικιακά αφού οι μισοί υποψήφιοι είναι νεολαίοι και γυναίκες.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις