Κυπελλούχος Αρκαδίας 2011 ο Παναρκαδικός

Κυπελλούχος Αρκαδίας 2011 ο Παναρκαδικός

Μάρτιος 23, 2011 - 17:25

Βίντεο από την αναμέτρηση

Ρεπορτάζ, φωτoγραφίες: arcadiaportal.gr – astrosnews.gr

Κυπελλούχος Αρκαδίας αναδείχτηκε ο Παναρκαδικός, επικρατώντας στο τελικό, που έγινε την Τετάρτη 23/3, στο γήπεδο του Αστέρα, των Βρασιών με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Σωπιάδης με δυνατό σουτ στο 116’, σε μια αναμέτρηση που επαλήθευσε το χαρακτήρα του ντέρμπι, με αρκετή ένταση και πάθος.

 

Στο μεγάλο παιχνίδι έδωσε το παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ι. Σμυρνιώτης, ενώ την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Ν. Προύντζος. Στο γήπεδο βρέθηκαν γύρω στους 1000 φίλους και των δύο ομάδων.

 

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το πρώτο μέρος, με τις Βρασιές να έχουν την υπεροχή, αλλά με τον Παναρκαδικό να ισορροπεί στα τελευταία λεπτά.
Το ίδιο σκηνικό στην επανάληψη σε ότι αφορά τις φάσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου, αλλά τον Παναρκαδικό να προσπαθεί να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ και όσο περνάει η ώρα να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 75′ οι Βρασιές χάνουν μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν σε τετατετ του Κουτσοκώστα με τον Γεωργακόπουλο, ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού αποκρούει ενστικτωδώς, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Αυτή η ευκαιρία έδωσε το πάνω χέρι στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα και πίεσε, στο τελευταίο κομμάτι, του αγώνα. Στο 90′ ο Παναρκαδικός χάνει κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Λαγός, από πλεονεκτική θέση αριστερά μέσα στην περιοχή, στέλνει τη μπάλα αρκετά άουτ και στις καθυστερήσεις σε εκτέλεση φάουλ του Δήμου ο Παπαδόπουλος κρατάει το μηδέν και στέλνει το ματς στην παράταση.
Στο έξτρα χρόνο οι Βρασιές μπήκαν πιο δυνατά, αλλά όπως είναι φυσικό η κούραση, η ένταση και τα νεύρα έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά στο 112′ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακίδη με δεύτερη κίτρινη. O Παναρκαδικό, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή πιέζει, στο 115′ χάνει μεγάλη ευκαιρία με το Λαγό που δεν προλαβαίνει την μπάλα και στο 116′ ο Σωπιάδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης.

Βρασιές Παπαδόπουλος, Κορολόγος, Μαντέλλος, Παππάς, Αδάμης Δ., Κυριακίδης, Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι. (100′ Αλεξίου), Μπάρλας (69′ Παρασκευάς), Δημάκος, Παπανικολάου (65′ Κουτσοκώστας).
Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας (105′ Ιωάννου), Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Τζαννής (57′  Πουλόπουλος – λτ. 75′ Mέλλος), Λαγός Σπ., Σωπιάδης.

Στο τέλος του ματς δημιουργήθηκε ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά, χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, δεν πήραν ένταση για να μη χαλάσει η γιορτή του τελικού.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/W2dwMW0lMws