Το Κύπελλο Αρκαδίας στις Βρασιές (video)

Το Κύπελλο Αρκαδίας στις Βρασιές (video)

Μάρτιος 28, 2012 - 18:53

2-1 στον τελικό τη Φαλαισία - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ρεπορτάζ: arcadiaportal.gr - astrosnews.gr

Στην κατακτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας έφθασαν οι Βρασιές, πυ επικράτησαν δίκαια τη Φαλαισίας, στον σημερινό τελικό, στο γήπεδο του Παναρκαδικού, με σκορ 2-1.

Μέτριο το πρώτο μέρος με πιο καλές τις Βρασιές που ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ από το γκολ που δέχτηκαν στο 2′, ισοφάρισαν στο 7′ και πήραν στη συνέχεια ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Το σκορ άνοιξε στο 2′ ο Ν. Λυμπερόπουλος με όμορφο πλασέ, βγαίνοντας ωραία στην πλάτη της άμυνας των Βρασιών, ενώ στο 7′ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Κατσούδας εκτελεί φάουλ από δεξιά και ο Κολλιός με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα η μόνο ομάδα που απειλούσε ήταν αυτή του Αγίου Ανδρέα, στο 18′ και στο 24′ με σουτ των Δημάκου και Κατσόυδα αντίστοιχα και στο 36′ όταν ο Γαγλίας δεν προλαβαίνει από κοντά τον Γκρίτζαλη. Από την Φαλαισία, μετά το γκολ, δεν απείλησε ουσιαστικά περιμένοτας τα πάντα από τις εμπνευσεις του Ν. Λυπερόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Μεγαλόπολης προσπάθησε να πιέσει, δημιούργησε μια καλή φάση στο 58′ με κεφαλιά του Αποστολόπουλου, ο οποιος τραυματίστηκε και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ομως στο 61′, οι Βρασιές, εκμεταλλευόμενες και την αριθμητική υπεροχή από τον τραυματισμό το Αποστολόπουλου, έφθασαν στο 2-1 με ωραίο σουτ, εντός περιοχής, του Κολιόπουλου. Στο 67′ ο Γαγλίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς όταν κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Λάγκα, ενώ στα επόμενα δύο λεπτά Κότσιρας και Ν. Κυμπερόπουλος απείλησαν για την ομάδα της Μεγαλόπολης. Σο 81′ οι Βρασιές πλησίασαν και πάλι στο γκολ με κεφαλιά του ΝΟμικού που εξουδετέρωσε ωραία ο Γκρίτζαλης. Στα τελευταία λεπτά η Φαλαισία προσπάθησε να απειλήσει με κάποια φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή των Βρασιών, χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει, ούτε και στη φάση της αδύναμης κεφαλιάς, από πλεονεκτική θέση, του Αποστολόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τις Βρασιές να φθάνουν δίκαια στην πολυπόθητη κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Δελφάκη, Πετρόπολου και Ζήση.
ΒΡΑΣΙΕΣ: Βασιλειάδης, Καλατζής (90′ Τσαγγούρης), Κόλλιας (28′ Γαγλίας), Νομικός, Ζαγκλής, Κολιός, Παπανικολάου, Κολιόπυλος (72 Κατσάνι), Χαρμπαλής, Δημάκος, Κατσούδας (90′ Μπακάλης).
ΦΑΛΑΙΣΙΑ: Γκρίτζαλης, Σωερκούνος, Χασάλα (46′ Νάνο), Λάγκας, Παναγιωτόπουλος, Κότσιρας, Μήτσης, Ντρέου, Αποστολόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν, Λυμπερόπουλος Δ.

 

Μικρά-μικρά από το παιχνίδι...

Αρκετοί φίλοι της Φαλαισίας είχαν έλθει στο γήπεδο και πήγαν στη ξεσκέπαστη εξέδρα.

Οι φίλοι του Βρασιάτη , είχαν «πιάσει» την σκεπαστή εξέδρα.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος της Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Πολλοί παίκτες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, ήταν στις κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού.

Θεάθηκαν στο γήπεδο οι προπονητές, Άρης Σαβούρδος, Αντώνης Μαυρέας.

Ο προπονητής του Πανθυρεατικού Αντώνης Φάκλαρης, σχολίαζε το παιχνίδι κατά την διάρκεια της αναμετάδοσης από το arcadiaportal και  Astrosnews,  που περιέγραφε  ο Γιώργος Θεοδωράκης.

Δεν μπορούσαν να έλλειπαν και οι προπονητές των μικτών ομάδων. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο περιφερειακός Πολ Χατζόπουλος.

Ο Σωτήρης Γκοργκόλης παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Εντύπωση έκανε η παρουσία του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καημενάκη, που συνοδευόταν από τον Δημήτρη Μποροβήλο. Σχολιάστηκε με καλά λόγια από τους παραβρισκόμενους.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Ο κ. Σκαντζός ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας δεν μπορούσε να ήταν απών.  

Ο τέως Δήμαρχος της Μεγαλόπολης κ Σπύρος Τσιριγώτης, παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Σε πελάγη ευτυχίας «έπλεε» ο ταμίας των Βρασιών Μιχάλης Πέτρου.

Περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν το 41οτελικό κυπέλλου Αρκαδίας.  

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/BFf97JtBisA

youtube://v/sUAftVhp29Y