Κυνηγώντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη ο Αστέρας

Κυνηγώντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη ο Αστέρας

Ιούλιος 24, 2014 - 11:53
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγά απόψε το βράδυ την πρώτη του Ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία, κόντρα στην  Φιλανδική Ροβανιέμι για τον Β ‘ προκριματικό γύρο του Europa League και ασφαλώς πάει με το μυαλό στο εισιτήριο της πρόκρισης  για την επόμενη φάση.

Στην τρίτη του συμμετοχή σε προκριματικό γύρο για Europa League ο Αστέρας Τρίπολης  είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του νίκη στην 8η  Ευρωπαϊκηή αναμετρήσει του  κόντρα στην Ροβανιέμι στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ‘’.  Η Αρκαδική ομάδα  θέλει να γράψει ιστορία και να πάρει την πρόκριση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Γερμανική Μάιντζ στον επόμενο γύρο.

Όπως έδειξε και στον πρώτο αγώνα στην Φιλανδία  η ομάδα του Στάικου  Βεργέτη  διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα μέσα στο γήπεδο και είναι καλύτερη ομάδα από την Ροβανιέμι. Αν ήταν ποιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό.

Την ευκαιρία αυτή θα την έχει απόψε το βράδυ στο γήπεδο του, με τον κόσμο στο πλευρό που θα είναι ο δωδέκατος παίχτης σπρώχνοντας την ομάδα στην πρώτη της νίκη σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Αστέρας είναι καλύτερος από την Ροβανιέμη  οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν τι  πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, η πρόκληση της Ευρώπης μεγάλη ,η δίψα του κόσμου ακόμη μεγαλύτερη.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες, Μπακασέτας.

Τιμή εισητηρίου 15ευρω. 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΑΓΗ. Α Ξ Ι Ο Σ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.