Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Συστράτευση κυνηγετικών οργανώσεων κατά του δημοσιογράφου Παπαδημητρίου

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Συστράτευση κυνηγετικών οργανώσεων κατά του δημοσιογράφου Παπαδημητρίου

Ιούλιος 11, 2014 - 17:01
3 σχόλια

Σε συνέχεια της από 9 Ιουλίου 2014 ανακοίνωσης με την οποία ενημερώνουμε ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα εναντίον του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου και ζητούμε την συστράτευση όλων των κυνηγετικών οργανώσεων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκριση τους οι οποίες συντάσσονται στην από κοινού άσκηση της σχετικής μηνύσεως.

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος με ανακοίνωσή της επίσης προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Παπαδημητρίου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της τιμής και της υπόληψης των Ελλήνων κυνηγών.

Είναι δεδομένο ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις οι οποίες έχουν ταχθεί στην υπεράσπιση των κυνηγετικών συμφερόντων και την προάσπιση του Ελληνικού ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου που είναι διεθνώς αποδεκτή και συμβατή δραστηριότητα με το φυσικό περιβάλλον δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σπιλώσουν και να υπονομεύσουν τους αγώνες μας και την υπόστασή μας. 
Με δεδομένη λοιπόν την προσφυγή του τριτοβάθμιου οργάνου των κυνηγετικών οργανώσεων (Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος) είναι αυτονόητο ότι θα τεθούμε υπό την ομπρέλα της στην κοινή και ομαδοποιημένη αυτή επιδίωξή μας για την καταδίκη του συκοφάντη. Ανεξάρτητα δε αυτού, ατομικά και με την ιδιότητα μου ως κυνηγός υποβάλλω και προσωπική μήνυση εναντίον του συκοφάντη δημοσιογράφου. 

Ο Πρόεδρος
της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - (απάντηση ΕΣΡ)
Έπειτα από την υπ’ αριθ. 558/9-7-2014 καταγγελία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) σχετικά με την υβριστική και συκοφαντική αναφορά στους κυνηγούς ως «κατά συρροή δολοφόνους» από τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μας γνωστοποιήθηκε ότι ήδη σχηματίσθηκε φάκελος, η υπόθεση ερευνάται και θα απασχολήσει την Ολομέλεια του σώματος το οποίο θα αποφανθεί σχετικά.
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Καλά ρε σεις πλάκα μας κάνετε; Ακόμα δεν υποβάλατε μήνυση; Αγωγή δε θα καταθέσετε;;;; Τι θέλετε να μαζευτεί όλη η Ελλάδα για μια μήνυση στον κυρ Μπάμπη; Τι νομίζετε οτι είναι; Ο σούπερμαν; Ένας μπαγλαμάς της συμμορίας είναι. Άλλο ένα σκουπίδι που πρέπει να βγάλουμε από τα σπίτια μας κλείνοντας το χαζοκούτι. Τελειώνετε. Καταντήσατε γραφικοί κε Μαρκόπουλε. Μια μήνυση είναι. Δεν είναι πυρηνική φυσική.

Ποια να είναι άραγε τα ¨ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" που λέτε στην ανακοίνωσή σας; Επιτέλους, αφού ζούμε στην εποχή των δημοψηφισμάτων, προτείνεται και εσείς να γίνει ένα δημοψήφισμα για το κυνήγι και ότι πεί ο ΛΑΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.