Κτηματολόγιο: Στο Δημόσιο 100.000 ακίνητα που δεν δηλώθηκαν - Και στην Αρκαδία

Κτηματολόγιο: Στο Δημόσιο 100.000 ακίνητα που δεν δηλώθηκαν - Και στην Αρκαδία

Οκτώβριος 20, 2018 - 17:58
0 σχόλια

Στην ιδιοκτησία του Δημοσίου περνούν 100.000 ακίνητα και 500.000 στρέμματα που, για οποιονδήποτε λόγο, είτε λόγω φόρων είτε διαφορών κληρονομιάς, δεν δηλώθηκαν στην πρώτη φάση της διαδικασίας στο Κτηματολόγιο.

Σύμφωνα με την RealNews της Κυριακής, τα πρώτα ακίνητα σε περιοχές που η προθεσμία έληξε πρόσφατα, έχουν ήδη δεσμευθεί και ακολουθούν τον δρόμο της μεταβίβασής τους στο Δημόσιο.

Πρόκειται για ακίνητα που βρίσκονται σε 29 προάστια της Αττικής και του Πειραιά, σε Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Μελίσσαι, Μαρούσι, Γλυκά Νερά και αλλού, σε 16 περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπως η Αγία Τριάδα, η Καλαμαριά, το Πανόραμα, η Περαία, η Θέρμη, ο Χορτιάτης, αλλά και σε πυκνοκατοικημένους νομούς ανά την Ελλάδα, όπως η Αχαΐα, η Δράμα, η Αρκαδία κ.ά., καθώς αποτελούν από τις πρώτες περιοχές που περιλαμβάνονται στο πιλοτικό πρόγραμμα του Κτηματολογίου και η προθεσμία τους έληξε ή λήγει αυτές τις ημέρες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.